1 500 De Euro Ca Sa Nu Moara Micutul Denis!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 1 500 De Euro Ca Sa Nu Moara Micutul Denis!

"Sa fim uniti ca sa salvam o inima

Mereu credem ca cele mai grele clipe le traim noi! Noi cei care ne vedem sanatosi si mai ales avem copii sanatosi si ne bucuram de fiecare zambet al lor sau obraznicie pe care o fac. Drama familiei Hariga din Borzeşti, comuna Ungureni, jud Botosani capătă proporţii dramatice. După câteva zile de suferinţă, micuţa Georgiana-Iulia de 1 an şi opt luni s-a stins la spitalul din Iaşi unde era internată.

A plecat într-o lume mai bună strigându-şi tatăl care era la Botoşani, îngrijind de celălalt copil al său, Denis, de 4 ani. După ce a primit telefon că starea fetei se înrăutăţeşte omul a plecat într-o fugă în celalalt judeţ, chiar dacă viscolul ameninţa să blocheze drumurile.

A ajuns însă prea târziu. Chiar dacă soţii Adrian şi Alina Hariga nu au cerut ajutor decât primarului de Ungureni, oamenii din sat au făcut scut în jurul problemei lor. În urma publicării poveştii lor, mulţi oameni s-au interesat de soarta lor. În demnitatea lor, specifică omului simplu, muncitor şi cinstit de la ţară, i-au podidit lacrimile când au văzut că nu sunt singuri.

„M-au sunat de peste tot, s-au interesat, unii au zis că pun bani. Vedeţi? Există şi lume bună, lume cu inimă, cu milă, cu credinţă în Dumnezeu. De mi-aş salva măcar băieţelul” a oftat tatăl.

Acum se lupta pentru a strange suma necesara operatiei baiatului care il ajunge 1500 de euro pentru operatia care va avea loc in Spitalul din Tg. Mures la sfarsitul luni februarie.. .Aceasta suma nu o au familia datorita saraciei in care traiesc mai ales si tatal fiind si el bolnav.Daca nu reusesc sa stranga suma exista riscul sa-si piarda si pe al doilea copil.Sa fim uniti sa-i ajutam sa stranga suma necesara ca sa-si salveze pe singurul copil pe care le-a ramas.

Cei care doresc să ajute familia greu încercată din Borzeşti o pot face donând în contul

Titular cont Hariga Costel

Agentia CEC Ungureni jud.Botosani

Toate detalile despre acest caz le gasiti pe blogul lor:

http://salveazaoinima.blogspot.com/

Cont Ron- RO72CECEBT2908RON0313279

Cont Euro- RO42CECEBT29B2EUR0515064

Date contact: Hariga Costel: 0744177237"

sursa
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Cunosti personal situatia? Povestea provoaca palpitatii, dar parca in Romania asistenta medicala este gratuita. Se cheltuiesc zeci de mii de euro pe elicoptere si zborurile lor ca sa "salveze" o "gravida" isterica care o sa nasca peste 2 saptamani si nu se gasesc 1500 de euro pentru un copil? Totusi, cum a fost programata operatia daca trebuiesc bani si omul nu-i avea?

Comment

Nu am nici o legatura cu persoanele respective.Am si eu copil si inteleg prin ce trec.Sistemul sanitar in Romania este la pamant,dar asta o stim cu totii.

Comment

Exact cum am banuit, pentru salvarea unei vieti se merita orice efort insa mare atentie la tzepuitori. Multi sarlatani "arunca" boli si necazuri pe messanger si net pentru a obtine beneficii materiale de la persoane de buna credinta ca dumneata.
        P.S. Am vazut ca pe tata il cheama Adrian Hariga iar contactul si contul este pe numele Costel Hariga...
        Last edited by vasile78; 12 February 2012, 16:55.

Comment

Iti dau dreptate in ceea ce zici.Acum depinde de fiecare cum hotareste.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google