If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai de ce ar sari ? Ca se pare ca e lovita din lateral fata masina...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
dupa primele cercetari cred ca loganul e de vina!
e pe dreapta lovit!(posibil sa fi intrat pe contrasens)
sau a intrat cineva pe sensul lui si la lovit in plin..
Nu stiu sincer n-am putut sa opresc sa ma uit n-am facut decat poza asta. clar e ca unul din aia a intrat pe contrasens in curba aia nenorocita si n-a vazut...
1. loganul intra in depasire pe contrasens (nu vede linia dubla continua ca e chior) , vine masina din fata, intra pe banda 1 contrasens in loc sa intre pe banda lui inapoi, e acrosat de alta masina
2. Insa dupa cum e pozitionat pe sosea zic ca s-a intamplat asa : Loganul intra pe contrasens, vine masina din fata, vrea sa intre rapid pe banda lui inapoi, e acrosat de masina pe care loganul incerca sa o depaseasca.
Airbag-urile frontale nu trebuiau sa se deschida deoarece a fost lovita din lateral iar senzorul de acceleratie din bara din fata nu a sesizat crash-ul.
Airbag-urile frontale nu trebuiau sa se deschida deoarece a fost lovita din lateral iar senzorul de acceleratie din bara din fata nu a sesizat crash-ul.
Io stiam de AIR-BAG ca sare daca automobilu` se opreste brusc de la o anumita viteza .....sau cam asa ceva.... ( de exemplu de la 60 km/h te opresti mult mai repede decat in caz de franare....adica intri in ceva ....daca gresesc as vrea si eu explicatia reala
Gresesti. Pentru ca daca detecteaza ca te-ai oprit, practic crashul s-a intamplat deja. Airbag-urile trebuie sa se deschida cand accidentul se intampla, nu dupa. In fractiunea de secunda in care practic intri si abea se deformeaza fata masinii, atunci se deschid airbag-urile. tu inca ai o viteza bunicica in momentul ala.
Iar in caz de impact lateral daca nu ma insel airbag-urile nu se deschid pentru un motiv bine intemeiat. Nu ma intrebati care e. stiu ca am vazut o data explicatia acu cativa ani.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment