In Legatura Cu Accidentul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In Legatura Cu Accidentul

In primul rand rog moderatorii sa nu stearga acest topic deoarece nu are legatura cu celelalte 2 topicuri inchise

1 tipul care conducea avea permis de conducere
    2 nu vorbea la telefon
    3 i-a iesit un caine in fata si a incercat sa il evite
    4 unul dintre ei purta centura de siguranta
    5 viteza de deplasare era de 120 km/h care pe drumul acela mi se pare o viteza normala( cativa km de drum drept si bun)

stiu toate acesta de la baiatul care a supravituit el este singurul care poate sa stie ce sa intamplat....nu cred ca putea vedea daca vorbeste sau nu vorbeste soferul la telefon la viteza aceea....majoritatea lucrurilor care s-au spus in presa au fost aberatii...uitati ceva ce au mai rectificat ei http://www.clubopel.com/link.php?Url...80504-11220962

acuma decideti voi daca nu era copacul acela daca baietii ramaneau in viata sau nu

inca o data rog moderatorii sa nu stearga acest topic si sa nu ma sanctioneze conform regulamentului acest topic nu are nici o legatura cu celelate 2 pentru ca nu urmareste sustinerea petitiei ci reabilitarea celor 3 baieti decedati ....sa nu se mai zica pe forum ca au fost inconstienti,drogati si lista continua

Va multumesc

Iar incepi...
    sigpic

Comment

Dannyel87: este greu de spus. oricum au avut ghinion baietii, D-zeu sa-i ierte pe toti 3. Asa a fost sa fie. Copacul acela are si el mica lui vina, intr-adevar poate daca nu era copacul ieseau pe camp si aveau sanse mai multe de supravietuire.

Comment

@cristivsb am deschis acest topic pentru ca erau cam multi care au inceput sa arunce cu noroi in ei desi erau pe langa subiect....vreau sa le arat celor ce au zis ca nu a avut permis sau eu stiu cate aberatii sau spus pe aici ca nu este asa....oricum inapoi nu ii mai poate aduce nimeni....cu restul ne vom descurca noi ....cei care chiar ne pare rau

Comment

Io stii la ce ma gandesc ?
          Daca ai zile sa scapi scapi...
          Eu trebuia sa merg cu Seba la sannicolau in ziua aceea,cu 40 min inainte m-a sunat varumiu sa merg cu el undeva,si ca baga el benzina si merem cu masina mea.Pe drum m-am intalnit cu seba rasturnat,el a scapat...eu poate nu aveam norocu lui daca eram cu el...cine stie,nu vom stii niciodata,sincer nu ma intereseaza.A avut zile,a scapat,am avut noroc ca n-am fost in masina.Mai e a 2a varianta...daca mergeam cu el,poate mergea altfel si nu se intampla nimic...inca odata...who knows ?
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Dannyel87: Sincer imi pare foarte rau de acei tineri. Poate ai dreptate cand spui ca ar fi putut scapa daca nu era copacul acolo,dar cu destinul nu te pui. Ce iti este scris sa ti se intample, ti se intampla. Priveste un exemplu fotografiat chiar de mine, sambata 3 mai, intre Fagaras si Brasov, iar dupa cum poti vedea nu sunt copaci prin zona. Bine, eu nu vreau sa-ti schimb parerea despre copacii de pe marginea drumului, dar vreau sa-ti arat ca nu numai ei sunt vinovati.
            Attached Files
            Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

D-zeu sa ii ierte....!
              cine a facut decat sa arunce vb in vant la adresa acelor persoane decedate..as dori sa taca..cunosc f bine secundele (fractiuni de secunda) inainte si in decursul accidentului.

in rest no comnent!

Condoleante familiilor!

dar m-a intristat ce am vazut acolo.

1) nu se da masina inkiriata persoanelor ce nu poseda permis de conducere!

PS: daniel este o vb daca e sa o tragi o tragi oricum...iti pica in cap o caramida si esti gata!!La ei acolo a trebuit sa se termine..!!

imi pare nespus de rau!

cand trec pe langa accidente grave imi pare nespus de rau de acele persoane care sunt in cauza!

aveti grija cum conduceti!
              Last edited by SoNyKeL; 7 May 2008, 22:33.

Comment

Oki iti intelegem durerea dar daca incepeti cu contre si aici iar ne suparam...
                vorbiti civilizat , puteti sa vorbiti si in contradictoriu civilizat

dannyel eu zic ca alea le a fost soarta...
                eu stiu o poveste si nu stiu cat e de adevarata sau nu , o stiu de la bunicamea , era un nene bolnav de cancer si ca tot romanu sa dus pe la vrajitoare si vraci . Toti iau zis ca nu scapa si moare... In fine a ajuns rau de tot internat in spital a inceput sa faca tratament si era din ce in ce mai bine. Pana intr-o zi cand dupa un set nou de analize doctorul a realizat ca cancerul a recidivat.La chemat pe pacient in cabinet sa-i zica vestea cea buna , pacientul introcandu-se intr-o fuga in salon sa-si faca bagajele a alunecat pe holul proaspat spalat si si-a spart capul a murit pe loc. Deci soarta e soarta...

sigpic

Comment

Avea sau nu avea permis de conducere, nu m-am indoit niciodata ca nu putea conduce. Ideea am spus-o si acolo unde s-a inchis. E foarte trist ce s-a intamplat indiferent daca era vina lor sau nu. S-a rectificat ca nu a fost vina lor , foarte bine. Intr-adevar in aceasta situatie copacu a fost cel care le-a cauzat moartea.
                  Insa uite o chestie care nu am vazut in Austria sau Ungaria. Caini pe drumurile nationale. Asta mi se pare aiurea rau. Sunt un iubitor inrait de animale insa nu sunt de acord cu prezenta lor prin orase sau chiar mai rau, pe drumurile din afara oraselor (mentionez ca am destule animale, niciunu nu e de rasa, insa daca am luat animal, l-am pastrat, nu l-am lasat liber pe strazi).
                  Vreau doar sa stiu daca baiatul care a supravietuit (am inteles doar cu doua fracturi) daca el era cel cu centura si unde statea in vehicul. Vreau doar sa stiu pentru ca mi se pare un miracol faptul ca a scapat atat de "putin atins".
                  Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                  Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Originally posted by SoNyKeL View Post
                    Oki iti intelegem durerea dar daca incepeti cu contre si aici iar ne suparam...
                    vorbiti civilizat , puteti sa vorbiti si in contradictoriu civilizat

dannyel eu zic ca alea le a fost soarta...
                    eu stiu o poveste si nu stiu cat e de adevarata sau nu , o stiu de la bunicamea , era un nene bolnav de cancer si ca tot romanu sa dus pe la vrajitoare si vraci . Toti iau zis ca nu scapa si moare... In fine a ajuns rau de tot internat in spital a inceput sa faca tratament si era din ce in ce mai bine. Pana intr-o zi cand dupa un set nou de analize doctorul a realizat ca cancerul a recidivat.La chemat pe pacient in cabinet sa-i zica vestea cea buna , pacientul introcandu-se intr-o fuga in salon sa-si faca bagajele a alunecat pe holul proaspat spalat si si-a spart capul a murit pe loc. Deci soarta e soarta...

2 intrebari:
                    - Cine vorbeste in contradictoriu?
                    - De ce ai inrosit acele "cuvinte" ca nu le-am scris cumva intregi??( sa inteleg si eu!

MS! da prescurtarile de tip mirc si k in loc de CH...
                    nimeni nu se cearta dar am zis preventiv sa nu se ajunga ca la celelalte 2...
                    Last edited by crististreulea; 8 May 2008, 07:11.

Comment

Condoleante famililor tinerilor decedati. Imi pare sincer rau ca Loganu nu i-a putut proteja.
                      Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Viata merge inainte asa tre" sa fie...dumnezeu sa ii ierte

Comment

@andrei.avasi cel cu centura era soferul si a murit pe loc...baiatul acesta era in spatele soferului si situatia lui nu este asa de roza cum s-a scris in presa...mana ,picior si cateva coaste rupte...a fost proiectat prin luneta ...cum sa nu ma intrebati ca nu imi pot imagina...ceilalti au murit pe loc...da tipul care conducea avea permis de conducere si lucra ca sofer pe papuc distribuia tigari la o firma din Resita(astral pentru cunoscatori)cat despre caini singura varianta este sa fie de la acea ferma sau ce vrea sa se faca acolo...ca de altundeva nu stiu de unde ar putea fii

@valeriu61 da ok sunt de acord cu tine...dar sunt sigur ca si voi stiti ca erau mai multe sanse sa supravietuiasca daca ies pe camp si se rostogolesc...dar nu din aceasta cauza am deschis acest topic ...l-am deschis pentru cei ca roby si inca cativa se stiu ei care incepusera sa arunce cu noroi in acesti copii....la urma urmei au fost prietenii mei si oricare dintre voi ati fi facut la fel....nu am stiut cum a fost faza pana ieri si deaia nu am zis nimic....acuma stiu si trebuia sa ii lamuresc si pe cei de pe forum care si-au facut o impresie gresita
                          Last edited by SoNyKeL; 8 May 2008, 07:03.

Comment

Condoleante familiilor. Cand nu ai zile se termina viata oricum.
                            Caini pe drumurile patriei sunt multi. Stiu cel putin 2 masini stricate din cauza lor. Acum au trebuit sa si moara oameni. Trist.
                            Cum a trecut Cristi_Xp pe langa accident pentru ca nu a plecat cu Seba am trecut si eu anul trecut cand vroiau niste prieteni sa merg cu ei la Galati. Norocul meu a fost ca le-am spus ca o sa merg cu masina mea mai tarziu(nu prea ma simt "bine" cand conduce altul). Si i-am gasit cu masina rasturnati pe dig.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Eu eram sa o patesc pe A1 laga iesirea spre gaesti, cand un grup de romanelas stateau pur si simplu pe barile de metal ce despart sensurile de mers, si dintr-o data, cainele lor a sarit in fata masinii. Noroc ca am avut 120km/h si am putut evita animalul. Am tot vazut echipaje de la o firma de paza din bucuresti pe autostrada, ma intreb oare nu se pot ingradi aceste drumuri?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google