In Legatura Cu Accidentul

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by dannyel87 View Post
    @andrei.avasi cel cu centura era soferul si a murit pe loc...baiatul acesta era in spatele soferului si situatia lui nu este asa de roza cum s-a scris in presa...mana ,picior si cateva coaste rupte...a fost proiectat prin luneta ...cum sa nu ma intrebati ca nu imi pot imagina...ceilalti au murit pe loc...da tipul care conducea avea permis de conducere si lucra ca sofer pe papuc distribuia tigari la o firma din Resita(astral pentru cunoscatori)cat despre caini singura varianta este sa fie de la acea ferma sau ce vrea sa se faca acolo...ca de altundeva nu stiu de unde ar putea fii

@valeriu61 da ok sunt de acord cu tine...dar sunt sigur ca si voi stiti ca erau mai multe sanse sa supravietuiasca daca ies pe camp si se rostogolesc...dar nu din aceasta cauza am deschis acest topic ...l-am deschis pentru cei ca roby si inca cativa se stiu ei care incepusera sa arunce cu noroi in acesti copii....la urma urmei au fost prietenii mei si oricare dintre voi ati fi facut la fel....nu am stiut cum a fost faza pana ieri si deaia nu am zis nimic....acuma stiu si trebuia sa ii lamuresc si pe cei de pe forum care si-au facut o impresie gresita
    Pana la urma nu cred ca s-a aruncat cu noroi in ei. In situatia descrisa de presa (care era una se pare total neadevarata) era ceva total iresponsabil.
    Iar situatia baiatului e chiar roza. A avut un noroc formidabil. Io am vazut la stiri masina facuta praf complet, d-asta zic.

Si mie mi-au murit anul trecut un coleg, si o profesoara (au fost la stiri) pentru ca un cal de la o ferma a iesit pe sosea, au incercat sa ocoleasca si au lovit frontal o dacie 1310 (aia din dacie au murit). Singurul care a scapat a fost un profesor care era in masina cu profesoara si baiatul (baiatul a murit in chinuri la spital).
    D-asta sunt de parere ca animalele de la ferme si care sunt uitati pe drumuri n-au ce cauta acolo. Si cand te gandesti ca daca e vina fermierului ca si-a lasat cainele si el primeste doar o amenda....
    Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
    Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

La aproximativ 120km/h am patit-o si eu(doar ca erau alte conditii ploua si era ceva pamant pe drum), avantajul a fost ca loganu s-a dat peste cap o data si apoi s-a rostogolit, astfel a amortizat impactul si cei din masina am iesit aproape fara nimic, doar persoana din dreapta s-a lovit putin, si tipul de pe bancheta din spate a zburat prin luneta si a ramas doar cu cateva zgarieturi. Ideea e ca te duci cand iti vine timpul, la concluzia asta am ajuns eu, si medici care ne-au vazut dupa accident. si sa nu uit, paguba a fost evaluata la 70% din masina...

Comment

@Grundig da ai dreptate te-ai rasturnat si amortizat ...daca era sa te lovesti de ceva nu cred ca situatia mai era asa de roz

@andrei.avasi chestia cu cainele iti dai seama ca nici nu se va recunoaste vreodata...pentru politie va ramane ca au avut viteza si au pierdut controlul volanului asa din senin ...pentru ca s-au mai gasit ceva bagatori de seama ca oriunde in tara asta care ziceau ca soferul vorbea la telefon,unul dintre martori zicea ca masina zbura....numai bancuri pentru a crede fraerii....problema a stat altfel dar in Romania tot timpul mortul este devina

Comment

Sunt cam de aceeasi parere cu @cristixp daca ai zile scapi. Insa trebuie sa conducem cu prudenta. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe cei trei.

Comment

Http://remy-boss.hi5.com/ unul dintre baietii morti in accident

Comment

Condoleante famililor tinerilor decedati.Asta e si nu se schimba cum ati spus si voi daca ai zile scapi daca nu .... .Chestia cu animalele pe strada e ceva la ordinea zilei la noi , ultimu exemplu l-am vazut chiar la resita la raliu , dupa ce s-a inchis traseu au trecut vreo 3-4 masini , porma un cal pe drum liber ( seba si mareom au vazut si ei ) sincer nu vad ce te mira faptu ca umbla asa de liber animalele pe drumurile noastre , daca intr-o competitie organizata se intampla.Cum zicea o cunostinta de a mea din germania , "in romania la voi e sport extrem pe sosea sa conduci".
              Bart: I am through with working. Working is for chumps.
              Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.

Comment

Trist foarte trist ce s-a intamplat

Comment

Cel de-al 4 lea baiat este in stare grava la spital nu stiu ce sa intamplat dupa operatie dar oricum nu este ok sper sa numai pateasca si el ceva

Comment

Dumnezeu sa-i ierte! Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva.Condoleante familiilor
                    Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

cei 3 baieti

petitia este inca valabila cine doreste o poate vota va multumesc
                      Last edited by dannyel87; 11 May 2008, 18:34.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google