Eu dupa update,m-am jucat cu el pana s-a terminat bateria, apoi am facut o incarcare de 12 ore,vad ca tine cu cel putin o zi mai mult.Trebuie salvat totul in computer,altfel se sterg toate setarile, inclusiv contactele.Dupa update,iTunes-ul il vede ca telefon nou si te intreaba daca vrei sa iti incarce salvarile.
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Dan multumesc pentru completare, am sarit pest explicatiile moto-mo deoarece sunt sigur ca, Cezar nu are nevoie de asa ceva
Comment
-
Hmmm ma faci de ras ai..
Comment
-
faceti actualizarea la contacte cu icloud
sincronizarea telefonului cu itunes...si updateul tot din comp cu cablu legat,cel mai elegant Vezi ca dureaza un pic updateul,sa-l lasi sa-si faca treaba.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ce inseamna un soft bun la un telefon gurmand,cu iOS 5.1 a crescut considerabil autonomia bateriei si receptia 3G.Cam asta am reusit eu,de la ultima incarcare.Attached FilesLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Lasa-l ca nu e asa gurmand (totusi procesor configurat la 800Mhz, single core /dual core depinde de model, display mic fata de "ceilalti") :-) de asta tine mult.
Face si software-ul mult dar depinde foarte mult si de performantele terminalului...
S.Last edited by Silviu; 23 March 2012, 21:21.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Nu stiu in Apple Store daca exista o aplicatie de gestiune retele mobile. Eu pe android am un profil ce se comporta cam asa (programul e facut de mine, e simplu doar modifica niste politici de management):
- daca e activ telefonul si am wifi il foloseste, daca nu e wifi atunci 3g (asa merge si Iphone banuiesc)
- in standby (aici e problema): folosesc 2G sau wifi (wifi consuma mult mai putin ca 3G si 2G), daca nu am wifi atunci DOAR 2G (pentru update-urile din background e suficient)
-- wifi-ul cand este activ in background il folosesc cu intreruperi: adica sa se activeze din 5 in 5 min ... sau din 10 in 10;
Aplicand profilul asta, pe Android am obtinut 40% reducerea consumului de energie in conditiile in care am internet activ 100% din timp.
Acum cu nou HTC Sensation, bateria ma cam omoara dar ma asteptam dat fiind hardware-ul telefonului.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
E foarte simplu. Iti trebuie fisierul .apk al Igo care se va copia pe card, apoi, cu un explorer se deschide fisierul de pe OS Android si se instaleaza. Ai grija ca sunt versiuni diferite in functie de ce ecran ai.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment