Dupa 7 zile si cateva ore,folosit doar GSM, iPhone-ul nu a mai stiut sa contabilizeze .Cred ca Apple nu s-a gandit la o asa autonomie si softul a clacat .
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Nu l-am mai restartat de la update,doar sa se restarteze singur.Am vrut sa vad cat tine bateria daca nu folosesc wi-fi si 3G,doar voce.Dimineata aveam 7zile si 3ore,acum cand sa il bag la incarcat ,arata doar liniutele alea.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
am avut eu parca, dar l-am scos ca nu-mi place ideea de a putea fi verificat daca sunt online 24/24 , sau sa imi scrie cate unu pe telefon.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Acum sa mai vedem si niste preturi de Romanica, mai mari ca in strainatate. Prin Germania era vehiculat un pret de aproximativ 600 euro.
au plecat directorii de la marul muscat. sa vedem cum se descurca de acum firma.
Comment
-
Pai de ce au plecat ? In culmea gloriei...
Ok, am vazut, diverse motive. Baieti tineti bine de iphone 4 ca va fi si ultimulLast edited by mikebike72; 11 May 2012, 14:43.
Comment
Comment