Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai dreptate. ..acum am citit ceva pe net, 4.3 este!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
      pana va apare 4.2.2.+ pentru samsung s3 sau s4 va mai tece destul timp. eu unul nu cred ca va aparea anul asta.
      nexus este pur android.
      si totusi nu va asteptai la imbunatatiri notabile. poate vom vedea asa ceva la android lime 5.
      se numeste kit kat caci cuiva de la goagal ii place mult ciocolata aceasta la fel ca si celelalte versiuni froyo, gingerbread, jelly bean etc...
      initial trebuia sa se numeasca key lime pie, dar s.a ajuns la concluzia ca nu multa lume cunoaste gustul acestei prajituri
      asa ca, s.a ales numele kitkat, dupa o intelegere cu firma nestle.
      le: denumirile sunt de prajituri in ordine alfabetica. dupa kitkat urmeaza ceva cu L.
      sigpic

Comment

• Cine ma poate ajuta si pe mine sa imi reinstalez navigatia la un LG L9,mi-a disparut subit si problema e ca nu imi apare nici la programele dezinstalate ( tot ce am dezinstalat inca le pot instala, tel.are optiunea asta ) am android versiunea 4.1.2

Comment

• pai ce program de navigatie ai, se gaseste in google play sau l.ai luat din alta parte? daca l.ai luat din alta parte e posibil sa mai ai apk.ul in telefon ( in folderul download de obicei) si mai trebuie sa copiezi ceva in card...
          sigpic

Comment

• Navigatia care vine instalata pe toate modelele ce folosesc android cand primesti telefonul

Comment

• da-i revenire la setarile din fabrica,in cateva ore ai rezolvat problema cu tot cu upgradeul la jelly bean prin wifi
              in alta ordine de idei daca ai nevoie de o navigatie iti dau eu IGO pentru telefonul asta
              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• pai cea preinstalata e harti (maps), se gasester si in play store daca nu o mai ai in telefon.
                sigpic

Comment

• cea preinstalata e navigatie, cea cu icoana albastra ca o sageata

Comment

• Lasati roboteii fratilor si treceti la Windows Phone. E ceva in genul iOs, se misca mult mai bine pe o configuratie mai slaba

827sam, aia o reinstalezi doar daca dai restore. Cel mai bine instaleaza-ti iGo, e mult mai bun si e offline, nu online.

Comment

• asta scrisesem si eu mai sus
                      pe acelasi considerent si eu prefer igo, n-am trafic de net nelimitat pentru a naviga cu maps ...

Comment

• scuze sam, acum am vazut ca defapt hmv avea probleme

Comment

• da, asa e, a disparut din aplicatii, insa s.a introdus direct in harti!
                          are si ghidare vocala in limba romana, singura parte proasta e ca trebuie conexiune la net pt a functiona!
                          sigpic

Comment

• Eu am si IGO in telefon...puneți un Igo si gata

Comment

• Originally posted by Razvy View Post
                              Lasati roboteii fratilor si treceti la Windows Phone. E ceva in genul iOs, se misca mult mai bine pe o configuratie mai slaba
                              La ce îmi trebuie sa îmi meargă mai bine când nu pot face nimic pe el, cred ca m-am chinuit o ora sa îmi downloadez Microsoft Word și Excel.
                              Și app niciodată sa nu mai compari iOS cu windows Phone ca e diferența de la cer la pământ.

sigpic

Comment

• Ca sa treci de la android la Windows, e ca și cum te-ai da jos din masina, sa mergi cu rișca si sa te minti singur ca e mai bine
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google