plus ca nu simti nevoia sa faci 'jdemiliarde de apdeituri pe an.
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Originally posted by andreyi View PostCe problema ai avut cu incarcatorul(parca ai S3)? Din ce stiu e cam la fel cu cel de Note 2. Intreb pentru ca si eu am o problema dar cu cablul USB - microUSB, incarcarea se face foarte greu 6-7 ore(nu furnizeaza suficient curent, cu un soft imi arata 500-600 mAh la incarcare). Cu alt cablu, se pare ca problema dispare(am 1700-1800 mAh), din ce am citit, e posibil ca aceste cabluri de la Note2/S3 sa fie de calitate slaba si se duc dreaq in timp(se plang destui de problema asta, si in ultima faza poate fi si o problema a mufei microusb a telefonului).
Comment
-
pe nexus am trecut de ceva timp la 4.4.2sigpic
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostCe problema ai avut cu incarcatorul(parca ai S3)? Din ce stiu e cam la fel cu cel de Note 2. Intreb pentru ca si eu am o problema dar cu cablul USB - microUSB, incarcarea se face foarte greu 6-7 ore(nu furnizeaza suficient curent, cu un soft imi arata 500-600 mAh la incarcare). Cu alt cablu, se pare ca problema dispare(am 1700-1800 mAh), din ce am citit, e posibil ca aceste cabluri de la Note2/S3 sa fie de calitate slaba si se duc dreaq in timp(se plang destui de problema asta, si in ultima faza poate fi si o problema a mufei microusb a telefonului).sigpic
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostGaalaxy Current Charging Lite
Originally posted by darksid3 View PostEu folosesc cablu+incarcator de LG si functioneaza perfectsigpic
Comment
-
Originally posted by andreyi View PostCe telefon ai? Ce inseamna nu incarca normal? Detaliaza.
alt exemplu, daca ma joc sau fac altceva pe ea, in timp ce e la incarcat, nu apuca sa incarce, ci usor scade procentajul bateriei, asta cu cablul original, de acolo am dedus ca e din cablu, iar softul as vrea sa il folosesc ca sa imi cumpar cablu mai lung...pe incercate
ps: tableta este un nexus 7sigpic
Comment
Comment