Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• plus ca nu simti nevoia sa faci 'jdemiliarde de apdeituri pe an.

Comment

• Originally posted by andreyi View Post
      Ce problema ai avut cu incarcatorul(parca ai S3)? Din ce stiu e cam la fel cu cel de Note 2. Intreb pentru ca si eu am o problema dar cu cablul USB - microUSB, incarcarea se face foarte greu 6-7 ore(nu furnizeaza suficient curent, cu un soft imi arata 500-600 mAh la incarcare). Cu alt cablu, se pare ca problema dispare(am 1700-1800 mAh), din ce am citit, e posibil ca aceste cabluri de la Note2/S3 sa fie de calitate slaba si se duc dreaq in timp(se plang destui de problema asta, si in ultima faza poate fi si o problema a mufei microusb a telefonului).
      Mi-au schimbat cablul USB si mufa din telefon, acum incarca normal (in jur de o ora)

Comment

• Am avut si eu problema asta cu cablul,subscriu...Fugi la ei sa iti schimbe cablul.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
        sigpic

Comment

• Pai am deja doua cabluri de rezerva si incarca ok.

Comment

• Am trecut la Android 4.3. Pe grafica se simte cel mai bine.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Intre timp am schimbat cablul de date si la noul S3 cu tot cu sistemul andoid. Si eu am 4.3 de aproximativ o saptamana si merge impecabil. Bate iOS din orice pozitie.

Comment

• Mie mi se pare tare ca are optiunea de particularizare auditiva pe fiecare ureche, ce se realizeaza in urma unui test prin casti...deci cineva s-a gandit la aspectul asta

Comment

• Optiunea aia o am la Note 2 pe 4.1.2.

Comment

• pe nexus am trecut de ceva timp la 4.4.2
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

Ce problema ai avut cu incarcatorul(parca ai S3)? Din ce stiu e cam la fel cu cel de Note 2. Intreb pentru ca si eu am o problema dar cu cablul USB - microUSB, incarcarea se face foarte greu 6-7 ore(nu furnizeaza suficient curent, cu un soft imi arata 500-600 mAh la incarcare). Cu alt cablu, se pare ca problema dispare(am 1700-1800 mAh), din ce am citit, e posibil ca aceste cabluri de la Note2/S3 sa fie de calitate slaba si se duc dreaq in timp(se plang destui de problema asta, si in ultima faza poate fi si o problema a mufei microusb a telefonului).
                      cu ce soft masori amperajul? se gaseste in play store?
                      sigpic

Comment

• Gaalaxy Current Charging Lite

Comment

• Eu folosesc cablu+incarcator de LG si functioneaza perfect

Comment

Gaalaxy Current Charging Lite
                            sa ma bata daca ma descurc cu el, imi arata in jumate -100 si ceva si oscileaza...

Originally posted by darksid3 View Post
                            Eu folosesc cablu+incarcator de LG si functioneaza perfect
                            la mine nu incarca normal decat cu un cablu de date de nokia, partea proasta e ca e din ala scurt (15-20 de cm)
                            Last edited by nicu_rcn; 7 January 2014, 00:33. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpic

Comment

• Ce telefon ai? Ce inseamna nu incarca normal? Detaliaza.

Comment

Ce telefon ai? Ce inseamna nu incarca normal? Detaliaza.
                                cu telefonul nu am probleme, incarca normal, in doua-trei ore e full( are nevoie de 1000 mAh) dar cu tableta (care are nevoie de 2000 mAh) o pun seara la incarcat la 5 % iar dimineata o gasesc la 60-70% numai cu cablul ala de nokia se incarca norma (in 3-4 ore ajunge la 100%) singurul inconvenient al cablului de nokia e ca e foarte scurt...
                                alt exemplu, daca ma joc sau fac altceva pe ea, in timp ce e la incarcat, nu apuca sa incarce, ci usor scade procentajul bateriei, asta cu cablul original, de acolo am dedus ca e din cablu, iar softul as vrea sa il folosesc ca sa imi cumpar cablu mai lung...pe incercate
                                ps: tableta este un nexus 7
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google