Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• iar in categoria aceasta intra si Samsung I9295 Galaxy S4 Active. iar daca te interseaza softul sa fie cat mai actual poti merge pe samsung.
    sigpic

Comment

• Nice!

Today, Samsung announced that it would be pushing out KitKat to a slew of its Android-powered smartphones. Although we’re not precisely sure on specific dates for T-Mobile devices, the 4.4.2 update will be rolling out from today. Among the list of devices being supported are the Galaxy Note 3, Galaxy S 4 and S 3 as well as others. ... [read full article]

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Sper sa nu strice 4.3-ul de acum. Nu de alta dar rulează superb si impecabil.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Mai mult mi-a placut cum se misca cu varianta anterioara. Al meu are lag cand ies din anumite aplicatii (2-3, in special jocuri si facebook), ramane desktopul curat cateva momente pana apar patratelele cu aplicatii. Cred ca ram-ul e de vina.

Comment

• E ram-ul de vina, dar intr-adevar mergea mai bine 4.1.2

Acum sa speram ca, cu acest 4.4.2 KitKat nu se va misca cum se misca iOS7 pe iphone 4, adica jalnic.
            sigpic

Comment

• Macar avem avantajul ca putem reveni la oricare alt android! Aifonistii isi plang in pumni

Comment

• Cum pui tu 4.1.2 inapoi pe un S3 cu update oficial facut la 4.3 (cu knox activ) fara sa pierzi garantia?

Comment

• In service Samsung. De parca ar fii prima oara cand as face down-grade de soft in service...

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Am inteles.

Comment

• Upgrade-ul de soft la Iphone e special facut ca dupa un anumit timp sa-ti schimbi terminalul.
                      Eu am un iphone 4 si sunt genul de consumator care nu-si cumpara telefoane in functie de trenduri ci in functie de nevoi.
                      Motivul pentru care a fost luat telefonul asta este ca ofera stabilitate pe mail.
                      Am facut un updata la 6.0 (desi telefonul imi spune sa-i fac la 7.x).
                      Merge foarte prost, comparativ cu varianta anterioara.

Acum, alta problema.
                      Sotia are si ea tot un astfel de terminal. Ei nu i-am mai facut update, pt ca n-am avut timp ori chef.
                      Cand vreau sa instalez o aplicatie banala, in genul Star Taxi, surpriza!!! Trebuie sa fac update de soft.
                      Deci, chiar daca telefonul este bun si chiar daca am cumparat acum ceva timp o tehnologie smart, este outdated si trebuie cumparat un alt terminal!

Morala: trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea

Comment

• ...sau sa-ti iei un Android.
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Androidul inca nu are un client de mail stabil. Are o rata de crash de care eu nu am nevoie.
                          Chiar daca e mai frumusel si mai simpatic, tot cu anostul de IOS imi fac treaba.
                          Daca n-as avea treaba, Android ar fi fost perfect.

Este fix aceeasi diferenta intre un apple mini si un desktop.
                          Diferenta de stabilitate itnre sisteme este colosala, chiar daca Os-ul de pe mac e usor anost si chiar daca nu te poti juca jocuri. Insa nu asta e rolul lui!
                          Last edited by Cezar; 22 February 2014, 12:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Cezar, HTC cu windows, sau nokia Lumia ai incercat ?

Comment

• Daca ai nevoie (doar) de mail stabil, de ce nu ai luat un Blackberry?
                              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Pt ca nu este asa stabil precum se crede.
                                Plus ca are costuri uriase la transferul de date.
                                Si mai mult, e urat tare

@razvy: htc n-are android?
                                Noikia n-am incercat. O voi face.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google