Mulți vorbesc despre android, dar folosesc telefoane low end sau versiuni vechi de software. Orice platforma cu 4.4 by default zboara, iar cine zice ca si astea se blocheaza si sacadeaza, o fac din subiectivism.
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
parca spuneam ca nu doar numărul megapixelilor contează...
Și are dreptate darkside, nu mai comparați toate tel low end când vorbiți de android, Android pur și simplu este un OS Free și tocmai de aceea se folosește mai peste tot în orice praștie de telefon.
Pune tu un android pur de ex pe s3 meu și zboară peste orice Nokia lumia vreți voi.
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalksigpic
Comment
-
Totul tine de bunul simt al producatorului care face modificarile in versiunea android de baza a telefonului respectiv. Cyanogenmod a fost dintotdeauna un exemplu clar si o demonstratie ca orice telefon cu android poate functiona impecabil fara "crapware". In continuare nu trec la KitKat pe un telefon care a fost high-end si inca mai poate, din cateva motive subiective sau nu in defavoarea ultimei versiuni(autonomie mai slaba, incarcare ram mai mare, knox, lag aleatoriu, si poate si altele).
Un mic exemplu gasit de mine: un Galaxy S4 cu KitKat, booteaza, isi da shut-down si reactioneaza mai slab decat Note 2-ul meu cu o varianta mai veche de JB stock.
P.S.: Pot confirma ca Windows Mobile sau Phone pe Nokia merge excelent.Last edited by andreyi; 12 October 2014, 08:11.
Comment
-
Originally posted by bGy View PostȘi are dreptate darkside, nu mai comparați toate tel low end...Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Nu trebuie sa dai 1-2 salarii medii, pur și simplu cauți un android pur, nu te duci ca toți ceilalți și te arunci la un tel Samsung sau alt producător celebru care îți oferă o interfață de cacao și apoi dai vina pe tel.
Uite îndreaptă-te spre un Moto G, costa foarte puțin și se mișcă peste orice Nokia lumia la banii aia crede-mă.
Multi dintre cei care folosesc android-ul nu fac diferența între un OS și o interfață jalnică cum este de ex Touchwiz de la Samsung.
O spune un utilizator Samsung care a scăpat încă din prima zi de TW.
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalksigpic
Comment
-
Eu am 4.4 si pe tel si pe tableta, ambele quadcore cu ecran full hd si 2gb ram si se misca impecabil. Folosesc Android de 5 ani, deci am trecut prin toate versiunile posibile si uite ca n-am barba alba așteptând sa mi se deschida agenda telefonica, din cauza ca se misca Os-ul "prea greu"In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Pune mâna și pe un WP și vezi după aia. Nu e vorba de cât de greu se deschide agenda, ci de fluența operării. Ăla e lag-ul.
Originally posted by Punk View PostCateva poze facute cu X1 Soul.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Originally posted by ursamajor View PostPune mâna și pe un WP și vezi după aia. Nu e vorba de cât de greu se deschide agenda, ci de fluența operării. Ăla e lag-ul.
Poți trimite pe PM un link cu prima poză, mărime originală? Pare că există ceva murdărie pe-acolo, amprente, grăsime, pe lentile. Dacă nu, prin interior și e mai grav că se curăță mai greu.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
In curand voi avea nevoie de inca un telefon. De aproximativ 6 luni am un iPhone 5 de care sunt foarte multumit. Nu stiu ce sa iau, variantele sunt iPhone 6 (cu toate ca la prima vedere imi displace faptul ca s-au dat dupa ce cere lumea- ecran mare, etc) LG G3, HTC ONE M (parca asa ii spune varfului de gama)..si altul nu mai stiu, samsung fiind exclus din start. Ce stiti de g3 si htc? Ma intereseaza in special HTC-ul
Comment
Comment