Originally posted by BlueStar_KWO
View Post
@ Cristi - bineinteles ca nu asambleaza telefoane cu componente deja existente ci sunt produse dupa specificatiile lor dar tot de Samsung, LG si Sony sunt facute.
Daca e sa discutam de fail-uri, fiecare companie, fie ca vorbim de telefoane, becuri, masini sau prezervative a avut fail-uri in portofoliu, nu exista flawless. Dar Samsung Omnia nu e asa rau cum vrei sa para, la vremea lui era un telefon destul de ok, Are neajunsuri dar asta e. Display-ul este de tip rezistiv, evident nu are aceeasi finete ca unul capacitiv, daca e sa despicam firul in 4 nici nu e touch screen ci press screen dar are avantajele de rigoare - poate fi folosit stylus sau cu manusi pe maini.
Nu vreau sa ma intelegi gresit, chiar imi plac iPhone-urile in special 4/4S, materiale bune, finisare buna, performante arhisuficiente, software optimizat dar nu e asa cum unii vor sa para, zeul telefoanelor, flawless. Are neajunsurile lui, la fel ca toate aifonurile (unele chiar grosolane si la ce price tag are e strigator la cer). Totul se rezuma la preferinte, la ce il utilizezi mai mult si daca esti dispus sa platesti dublu pentru ~ acelasi lucru.
Ca sa evit campul asta de lupta, dupa ce mi-am vandut Android-ul am trecut in alta zona, BlackBerry. Sincer, cel mai probabil urmatoarele telefoane o sa fie tot de la RIM, ma multumesc pe deplin si nu trebuie sa stau cu priza dupa mine. Un touch screen utilizat in acelasi regim ar tine ~ 2 zile, asta ma tine de 3 ori mai mult.
PS - daca e sa folosim cuvinte grele, aifon sunt wannabe fiindca nu ei au scos primul telefon cu ts :>.
PS2 - orice chestie e scoasa prima data de cineva apoi concurenta o adopta, nu e musai copiere si chiar daca ar fi, nu inseamna ca originalul e cel mai bun, un exemplu perfect fiind industria auto.
Comment