Nu, am un Nokia E71 si un Galaxy S Plus. Le-as da acum pe ambele pe un Iphone 4. Nu sunt consultant vanzari la Apple sa vin cu argumente....voi trebuie sa veniti cu argumente pentru ca in afara de PRET, nu aveti altul.
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Rezistenta la socuri si zgarieturi intr-adevar, este un plus. Aplicatii si jocuri are si asta....oricum, nu sunt mare fan al lor. Eu il folosesc in 95% din cazuri pentru vorbit si apoi pentru net. Aplicatiile alea, am vazut eu la galaxy s, se bloca, inchidea si restarta intr-o veselie. Nici androidul nu e lipsit de bug-uri!
Comment
-
Bug-urile vin din faptul ca exista foarte multe terminale, cu foarte multe configuratii si din faptul ca sunt multe aplicatii ce nu-s controlate sau au o perioada lunga de testare, prin simpla lor folosire.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Originally posted by PCH View PostRezistenta la socuri si zgarieturi intr-adevar, este un plus. Aplicatii si jocuri are si asta....oricum, nu sunt mare fan al lor. Eu il folosesc in 95% din cazuri pentru vorbit si apoi pentru net. Aplicatiile alea, am vazut eu la galaxy s, se bloca, inchidea si restarta intr-o veselie. Nici androidul nu e lipsit de bug-uri!LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Cum o fi sa ai un aparat electrocasic pentru 110V intr-o tara cu prize cu 220V si sa n-ai adaptor?
Asa esti si cu iOS. Singur, in lumea mare a device-urilor cu Android.
Cat de bun o fi un Ferrari, ce folos daca in fata curtii ai o groapa si nu-l poti folosi? Esti exclusivist la tine in curte.
Comment
-
Trebuie sa te gandesti la o singura chestie :
Iphone (Apple) se bate cu cine ? cu o alianta formata din Google si restul companiilor puternice in materie de telefoane (Samsung, LG , Motorola , SE ) Asiaticii vor castiga intotdeauna in materie de ElectroniceAttached Files
Comment
-
Originally posted by mr.K View PostCum o fi sa ai un aparat electrocasic pentru 110V intr-o tara cu prize cu 220V si sa n-ai adaptor?
Asa esti si cu iOS. Singur, in lumea mare a device-urilor cu Android.
Cat de bun o fi un Ferrari, ce folos daca in fata curtii ai o groapa si nu-l poti folosi? Esti exclusivist la tine in curte.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Ai dreptate, in privinta unor aplicatii pentru Android. In privinta diversitatii, pe Android gasesti pana si ce nu ai nevoie.
Vedem ce va mai fi de Apple acum ca le-a disparut cel care i-a adus asa sus.
Un cetatean care nu suporta iPhone-ul deja a eliminat iOS-ul, pe cand daca nu ii place Samsung, are la dispozitie Motorolla cu Android, sau LG.
La asta ma refeream ca diversitate.
Comment
-
eu vad un usor fanatism la posesorii de druizi de aici.O dati in lupte si batai ,parca-ti fi posesori de honde.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment