Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Nu, am un Nokia E71 si un Galaxy S Plus. Le-as da acum pe ambele pe un Iphone 4. Nu sunt consultant vanzari la Apple sa vin cu argumente....voi trebuie sa veniti cu argumente pentru ca in afara de PRET, nu aveti altul.

Comment

rezistenta la socuri,zgarieturi,deschidere mare la jocuri si aplicatii

Comment

Rezistenta la socuri si zgarieturi intr-adevar, este un plus. Aplicatii si jocuri are si asta....oricum, nu sunt mare fan al lor. Eu il folosesc in 95% din cazuri pentru vorbit si apoi pentru net. Aplicatiile alea, am vazut eu la galaxy s, se bloca, inchidea si restarta intr-o veselie. Nici androidul nu e lipsit de bug-uri!

Comment

Bug-urile vin din faptul ca exista foarte multe terminale, cu foarte multe configuratii si din faptul ca sunt multe aplicatii ce nu-s controlate sau au o perioada lunga de testare, prin simpla lor folosire.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Pai Samsung Galaxy S Plus este un terminal cu pretentii...asa considera Samsung si multi fani/utilizatori ai lor. Momentan, de ce sa zic, dupa schimbarea versiunii de android telefonul merge ok.

Comment

Daca nu ma insel, la ora actuala un Motorola detine suprematia in materie de Android.

Comment

Originally posted by PCH View Post
                Rezistenta la socuri si zgarieturi intr-adevar, este un plus. Aplicatii si jocuri are si asta....oricum, nu sunt mare fan al lor. Eu il folosesc in 95% din cazuri pentru vorbit si apoi pentru net. Aplicatiile alea, am vazut eu la galaxy s, se bloca, inchidea si restarta intr-o veselie. Nici androidul nu e lipsit de bug-uri!
                Sa nu mai vorbim de faptul ca Androidul,se cam umple de paduchi,daca nu esti atent !
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Asta e dezavantajul Open Source. iOs-ul e sub cheie, deci mai greu sa faca oricine, orice.

Comment

darky, si toti fanii iPhone, am fost si eu la fel ca voi, pana cand am aflat ca exista key-logger pentru iOS. Captureaza tot, inclusiv SMS-uri.
                    Ce-i drept, tre' sa fi conectat la net (wireless sau 3G) altfel e inovensiva chestia.

Comment

• Cum o fi sa ai un aparat electrocasic pentru 110V intr-o tara cu prize cu 220V si sa n-ai adaptor?
                      Asa esti si cu iOS. Singur, in lumea mare a device-urilor cu Android.
                      Cat de bun o fi un Ferrari, ce folos daca in fata curtii ai o groapa si nu-l poti folosi? Esti exclusivist la tine in curte.

Comment

• Trebuie sa te gandesti la o singura chestie :

Iphone (Apple) se bate cu cine ? cu o alianta formata din Google si restul companiilor puternice in materie de telefoane (Samsung, LG , Motorola , SE ) Asiaticii vor castiga intotdeauna in materie de Electronice
                        Attached Files

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                          Cum o fi sa ai un aparat electrocasic pentru 110V intr-o tara cu prize cu 220V si sa n-ai adaptor?
                          Asa esti si cu iOS. Singur, in lumea mare a device-urilor cu Android.
                          Cat de bun o fi un Ferrari, ce folos daca in fata curtii ai o groapa si nu-l poti folosi? Esti exclusivist la tine in curte.
                          cred ca faci un pic confuzii , la ora actuala cred ca se dezvolta si s-au dezvoltat mult mai multe aplicatii pentru IOS , decat pentru android,sa nu mai vorbim ca aplicatiile sunt sub stricta supraveghere, in Appstore nu intra atatea porcarii ca in market.
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Ai dreptate, in privinta unor aplicatii pentru Android. In privinta diversitatii, pe Android gasesti pana si ce nu ai nevoie.
                            Vedem ce va mai fi de Apple acum ca le-a disparut cel care i-a adus asa sus.

Un cetatean care nu suporta iPhone-ul deja a eliminat iOS-ul, pe cand daca nu ii place Samsung, are la dispozitie Motorolla cu Android, sau LG.
                            La asta ma refeream ca diversitate.

Comment

• eu vad un usor fanatism la posesorii de druizi de aici.O dati in lupte si batai ,parca-ti fi posesori de honde.
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• May the force be with you

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google