mie mi se par corecti. IPhone a aparut mai mult pe la snobi. cunosc 2-3 persoane care-l folosesc la altceva decat vorbit. pentru restul este un nokia 1100 de fitze. cand o da voie apple sa bagi usb stick-ul direct in iPad, si sa-l legi direct in PC fara iTunes si alte balarii, sunt primul care-si cumpara. tableta mea frantuzeasca face, la fel ca orice alta tableta android, orice, adica: pot sa bag in ea stick, hdd extern, tastatura sau maus USB, avand port full-size. are port micro-usb pentru incarcator si legare la PC, adica un conector UNIVERSAL. chiar ma amuz cand, pe la clientii mei, cer incarcator de blackberry sa-mi incarc tableta. pot introduce microSD-uri pana la 32 GB. la appple canci toate astea. de-aia apple pute pentru mine. ca-s mai bine facute stiu. iar decat sa umblu cu piraterii ca la windows pentru o aplicatie-doua, mai bine folosesc android-ul, iOS-ul saracului
era sa uit: ICS este un android foarte reusit, care STIE Flash. Se aude pe la astia cu IPad sau iPhone care nu vor avea niciodata?
era sa uit: ICS este un android foarte reusit, care STIE Flash. Se aude pe la astia cu IPad sau iPhone care nu vor avea niciodata?
Comment