Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• N95 are 5mpx cu Zeiss...si da, face super poze.

Comment

• HTC sensation sau Iphone 4?

Comment

• Pls visit our site: https://gsmonline.pl/ Our review's section: https://gsmonline.pl/testyFB: https://www.facebook.com/gsmonlinepl/ OUT TEST/REVIEWS/PREVIEWS...
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
          HTC sensation sau Iphone 4?
          Samsung Galaxy S2.

Comment

• Galaxy S2 e alta liga. HTC-ul arata mai bine, fizic dar, cel putin mie, imi displace interfata Sensation, altfel nu ai ce sa-i reprosezi.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• interfata in ce sens dark?

Cezar ti-am zis si o repet S2

Comment

• Interfata grafica HTC Sense, care mi se pare foarte ciudata in raport cu manevrabilitatea sistemului Android.
                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Asta asa e. Screen-urile la iPhone 4 sunt mult mai placute decat la HTC Sens.
                  Dar e chestie de gust.

Comment

• iti pui 4.0 ... este mult mai prietenos decat restul ginger,froyo,CW

Comment

• Originally posted by cos_min_i View Post
                      interfata in ce sens dark?

Cezar ti-am zis si o repet S2
                      a zis telefon , nu tableta
                      Daca omul a intrebat intre htc sau aifon...ce rost are sa veniti cu solutii de genul nokia 3110 ?
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Si totusi potrivit sondajului nu are nimeni un Windows Mobile ? Un Nokia mai actual cu WM sa ne spuna impresii.
                        Sau poate are si nu ii place

Comment

• Am luat Iphone 4 pana la urma, pt ca arata bine si face ce am nevoie, chiar daca nu-i cel mai performant, avand un procesor cu un core si doar 512 ram.
                          Nu mi-a placut HTC sensation din 2 considerente:
                          - prea mare (4.3 '')
                          - nasol la atingere (pt mine conteaza si asta)
                          - delay in tastarea mesajelor (desi, sa mor de inteleg de ce ar avea asa ceva, fiind de 2 ori mai performant pe hartie ca Iphone 4).
                          Si nu, n-am luat 4S pt ca nu sunt dispus sa platesc dublu pt dual core, pe care de altfel nu-l prea folosesc.

Telefonul m-a costat 140 euro, iar HTC-ul Sensation m-ar fi costat 90 euro la prelungire de abonament. Cu toate ca Iphone-ul a fost mai scump, e mai putin performant, l-am luat pt ca mi-a placut si ca face acel minim necesar de care am nevoie.

Comment

• Cezar eu te felicit pentru alegerea facuta si crede-ma ca nu o sa-ti para rau deloc, peste un an iPhone-ul tau o sa valoreze dublu fata de Sensation ( chiar si la mana a 2-a)

Originally posted by mikebike72 View Post
                            Si totusi potrivit sondajului nu are nimeni un Windows Mobile ? Un Nokia mai actual cu WM sa ne spuna impresii.
                            Sau poate are si nu ii place
                            Originally posted by iguana View Post
                            .......2. Pe windows am avut doar xperia x1(6.1) / HTC touch(6.5)/ HTC touch HD (6.5) am renuntat relativ foarte repede la ele deoarece sistemul de operare este foarte greoi, si cu foarte mari probleme (cel putin asta e parerea mea) ....
                            Am uitat sa mentionez lipsa programelor/ aplicatiilor
                            Last edited by iguana; 20 March 2012, 14:51. Reason: Automerged Doublepost
                            Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• Multumesc, insa cat va valora peste un an, doi, nu prea conteaza. Sa-l pot folosi la ce am nevoie, asta-i important.

Am butonat si eu un HTC cu windows...horror, nu alta.

Comment

• Cu siguranta il vei putea folosi pentru absolut orice ai nevoie. NU EXISTA nimic ce poate face Androidul si IOS-ul nu. sau mai bine zis nu exista nimic ce IOS-ul nu poate face iar Androidul sa nu-l fi copiat.
                                Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google