N95 are 5mpx cu Zeiss...si da, face super poze.
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Originally posted by cos_min_i View Postinterfata in ce sens dark?
Cezar ti-am zis si o repet S2
Daca omul a intrebat intre htc sau aifon...ce rost are sa veniti cu solutii de genul nokia 3110 ?Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am luat Iphone 4 pana la urma, pt ca arata bine si face ce am nevoie, chiar daca nu-i cel mai performant, avand un procesor cu un core si doar 512 ram.
Nu mi-a placut HTC sensation din 2 considerente:
- prea mare (4.3 '')
- nasol la atingere (pt mine conteaza si asta)
- delay in tastarea mesajelor (desi, sa mor de inteleg de ce ar avea asa ceva, fiind de 2 ori mai performant pe hartie ca Iphone 4).
Si nu, n-am luat 4S pt ca nu sunt dispus sa platesc dublu pt dual core, pe care de altfel nu-l prea folosesc.
Telefonul m-a costat 140 euro, iar HTC-ul Sensation m-ar fi costat 90 euro la prelungire de abonament. Cu toate ca Iphone-ul a fost mai scump, e mai putin performant, l-am luat pt ca mi-a placut si ca face acel minim necesar de care am nevoie.
Comment
-
Cezar eu te felicit pentru alegerea facuta si crede-ma ca nu o sa-ti para rau deloc, peste un an iPhone-ul tau o sa valoreze dublu fata de Sensation ( chiar si la mana a 2-a)
Originally posted by mikebike72 View PostSi totusi potrivit sondajului nu are nimeni un Windows Mobile ? Un Nokia mai actual cu WM sa ne spuna impresii.
Sau poate are si nu ii placeOriginally posted by iguana View Post.......2. Pe windows am avut doar xperia x1(6.1) / HTC touch(6.5)/ HTC touch HD (6.5) am renuntat relativ foarte repede la ele deoarece sistemul de operare este foarte greoi, si cu foarte mari probleme (cel putin asta e parerea mea) ....
Comment
-
Cu siguranta il vei putea folosi pentru absolut orice ai nevoie. NU EXISTA nimic ce poate face Androidul si IOS-ul nu. sau mai bine zis nu exista nimic ce IOS-ul nu poate face iar Androidul sa nu-l fi copiat.
Comment
Comment