Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Dupa 7 zile si cateva ore,folosit doar GSM, iPhone-ul nu a mai stiut sa contabilizeze .Cred ca Apple nu s-a gandit la o asa autonomie si softul a clacat .
    Attached Files
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• nu mai contorizeaza daca dai restart intre timp...
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Nu l-am mai restartat de la update,doar sa se restarteze singur.Am vrut sa vad cat tine bateria daca nu folosesc wi-fi si 3G,doar voce.Dimineata aveam 7zile si 3ore,acum cand sa il bag la incarcat ,arata doar liniutele alea.
        LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Le-ai dat cu firma in cap, fanilor de "mere"
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Foloseste careva Tango, pe iPhone sau Android ?
            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• am avut eu parca, dar l-am scos ca nu-mi place ideea de a putea fi verificat daca sunt online 24/24 , sau sa imi scrie cate unu pe telefon.
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

• Eu acum am descoperit aceasta aplicatie.Ideea este ca poti face apeluri de voce si video,oriunde in lume,fara sa platesti .Daca nu ai activat 3g sau wi-fi nu functioneaza.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Viber, WhatsUp foloseam eu ... se auzea mai bine decat in reteaua GSM

Sent from my Optimus 2X using Forum Runner

Comment

• Samsung I9300 Galaxy S III,Samsung,I9300 Galaxy S III,GSM,mobile,phone,cellphone,information,info,specs,specification,opinion,review

S-a terminat smecheria!

Comment

• Am studiat si eu,este bomba
                      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• au plecat directorii de la marul muscat. sa vedem cum se descurca de acum firma.
                        sigpic

Comment

• Acum sa mai vedem si niste preturi de Romanica, mai mari ca in strainatate. Prin Germania era vehiculat un pret de aproximativ 600 euro.

au plecat directorii de la marul muscat. sa vedem cum se descurca de acum firma.
                          Pun o carcasa noua la 4s si scot pe piata iPhone 5. La americani tine, acolo ideea e sa te vada lumea ca ai noul telefon, nu sa si faca ceva in plus.

Comment

• dar le-a plecat si director de design
                            sigpic

Comment

• Pai de ce au plecat ? In culmea gloriei...
                              Ok, am vazut, diverse motive. Baieti tineti bine de iphone 4 ca va fi si ultimul
                              Last edited by mikebike72; 11 May 2012, 14:43.

Comment

• A aparut un nou update pentru cautare vocala ce include (nou) limba romana, la Android. L-am testat si functioneaza extrem de bine.
                                Last edited by darksid3; 18 August 2012, 20:04.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google