Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Si eu il folosesc de ieri....recunoaste orice ii spun! E super tare

Comment

• Ori nu stiu eu sa-l caut, ori nu e pentru orice android. Eu am 2.2, oare e disponibil pentru asta ?

Comment

• Eu il am in telefon...imposibil sa nu ai si tu! Intrii pe aplicatia google si langa casuta unde scrii ai un microfon....dai "click" pe aia si vorbesti!

Comment

• Merge şi pt apelare vocală că eu nu am reuşit.
          sigpic

Comment

• E vorba de Cautare Vocala de la Google, nu comanda vocala.
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• ok, m-am lamurit
              crezusem ca e comanda vocala

Comment

• pentru colegii "androizi":
                ce parere aveti despre viitorul update (4.4)kitkat, nu vi se pare o gluma proasta numele asta? si oare ce v.a aduce nou?
                sigpic

Comment

• Pentru S3 si S4, terminalele samsung?! Parca se lanseaza in Octombrie, eu abia il astept
                  Last edited by PCH; 29 September 2013, 14:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• deci:
                    update la 4.4:
                    la mijlocul lui octombrie pentru nexus.uri. pe Samsung Inca nu s.a anuntat 4.4 ci4.3 in octombrie pt s4 si note 3 si noiembrie s3, note 2
                    sigpic

Comment

• Primele update-uri apar întotdeauna pe nexus

Comment

• Originally posted by nicu_rcn View Post
                        deci:
                        update la 4.4:
                        la mijlocul lui octombrie pentru nexus.uri. pe Samsung Inca nu s.a anuntat 4.4 ci4.3 in octombrie pt s4 si note 3 si noiembrie s3, note 2
                        o mica corectie: note 3 vine deja cu android 4.3!

Originally posted by darksid3 View Post
                        Primele update-uri apar întotdeauna pe nexus
                        stiu, asta a fost unul din motive pentru care am ales nexus, o sa revin cu pareri la data update.ului!
                        Last edited by nicu_rcn; 29 September 2013, 15:40. Reason: Automerged Doublepost
                        sigpic

Comment

• pana va apare 4.2.2.+ pentru samsung s3 sau s4 va mai tece destul timp. eu unul nu cred ca va aparea anul asta.
                          nexus este pur android.
                          si totusi nu va asteptai la imbunatatiri notabile. poate vom vedea asa ceva la android lime 5.
                          se numeste kit kat caci cuiva de la goagal ii place mult ciocolata aceasta la fel ca si celelalte versiuni froyo, gingerbread, jelly bean etc...
                          sigpic

Comment

• Momentan Jelly Bean-ul ruleaza de n-are aer Inca nu vad de ce sa treci pe alta versiune mai noua, cel putin in urmatoarele 6 luni.

Comment

• Eu stiu ca din Octombrie va fi disponibil android 4.2.2 pentru Galaxy S3. Acum sa vedem, oricum imi place maxim cum ruleaza pe acest terminal si 4.1.2!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• 4.3 va fi în octombrie pe s4 mai întâi... În noiembrie cred ca primim și noi update pt s3 tot 4.3

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google