Htc one e cu cel putin o clasa peste afon 5, atat ca design cat si performante.
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
E cea mai proasta investitie, telefonul. Cum a zis si Cezar, sa faci rate pentru un telefon de ~1000e, e o idee tampita. Dupa ce mi-am luat telefon (un xperia s), mi-a parut rau ca am dat 23 mil pentru nimic. E adevarat, la inceput am fost incantat, dar dupa maxim o luna il foloseam cum folosesc acum un nokia 206, apeluri si mesaje.
Comment
-
Tocmai de-asta eu nu dau banii pe telefoane
Le schimb odata pe an, cand imi permite contractul de la vodafone, si imi iau doar telefoane de maxim 50 de euro, desi anul asta cred ca ridic miza la 100, in functie de ce telefoane sunt la promotie de craciun.
Oricum, prefer sa dau un ban in plus pentru telefon care sa-mi permita sa pot citi/trimite e-mail-uri, sa pot sa fac o poza atunci cand nu am aparatul la indemana, sa ascult putina muzica atunci cand sunt in tren sau in autocar, etc.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostCa sa compari Apple cu alienware e ca si cum ai compara Audi A8 cu Rolls Royce Flying Spur. Alienware sunt cele mai scumpe laptopuri din lume, dar ne indepartam de la subiect.
Ps: n-am nimic cu Apple ci cu mentalitatea celor ce stau zile intregi la coada, in ploaie si apoi isi dau aere elitiste invocând performante mediocre comparativ cu pretul platit pe un obiect.
Strict personal, nu-mi place interfata Afon. E prea boring, chiar si iOs 7.
Isi dau aere prostii si frustratii ce cred ca un Iphone reprezinta ceva.
Legat de Alienware vs Mac - nu-si are sensul un astfel de laptop. Un laptop trebuie sa fie usor, sa aiba autonomie mare si sa fie rapid. Alienware e doar rapid, si de 2 ori mai scump ca un Mac. Daca vreau performante grafice de genul ala, imi iau un desktop. Insa si acum, nu exista program caruia sa nu-i faca fata Mac-ul. Deci, la ce mi-ar trebui Alienware? Ca sa am asa 32gb? Ce fac pe el ca sa am nevoie de resursele acelea? Il fac server?
Mie unul imi pare o extravaganta, insa de prost gust.
Comment
-
Originally posted by PiciuX View PostE cea mai proasta investitie, telefonul. Cum a zis si Cezar, sa faci rate pentru un telefon de ~1000e, e o idee tampita. Dupa ce mi-am luat telefon (un xperia s), mi-a parut rau ca am dat 23 mil pentru nimic. E adevarat, la inceput am fost incantat, dar dupa maxim o luna il foloseam cum folosesc acum un nokia 206, apeluri si mesaje.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runnersigpic
Comment
-
Eu nu sunt fan Iphone, ba chiar nu mi se pare cine stie ce, asa cum il lauda altii.
Insa, ca si calitate a executiei, finisarilor si materialelor, HTC one mai are de invatat.
Sa te conectezi folosindu-te de SSH iti trebuie un rahat de procesor. La fel si pt remote. Programare SMS-uri si apeluri le faci la fel cu un rahat de telefon. GPS de asemenea. Iar daca vrei camera buna, nu te uiti la camerele de telefon.Last edited by Cezar; 4 October 2013, 11:58.
Comment
-
Cezar, htc one e făcut din metal si sticla, la fel ca și un afon. De asemenea, exista Sony de cel putin un an, făcut din sticla.
Materiale smechere cu adevarat, gasesti pe telefoanele alea de cateva mii de euro bucata.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Corect, m-am exprimat gresit. Cunosc persoane care dau banii aia doar ca e "frumos" telefonul. De ex. am un prieten care si-a luat s4 cand a aparut; dupa ceva timp si-a luat htc one. Cand l-am intrebat de ce, mi-a zis ca ii place mai mult htc'ul cum arata. Zic eu ca poti face aceleasi lucruri si pe s4 si pe htc. Deci sunt si astfel de cazuri.
Comment
-
Cele mai proaste investitii in lumea asta sunt masinile si produsele electronice . Sunt bunuri de consum si de la o zi la alta apar altele mai bune . Nici bine nu termini rata la telefonul de 1000 de euro , ca deja au mai aparut 5 generatii dupa el .
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostCezar, htc one e făcut din metal si sticla, la fel ca și un afon. De asemenea, exista Sony de cel putin un an, făcut din sticla.
Materiale smechere cu adevarat, gasesti pe telefoanele alea de cateva mii de euro bucata.
Am avut si vertu, insa e o mizerie de telefon. E bun ca accesoriu, dar cam atat.
Comment
-
zvonurile spun ca urmatoarea versiune de android nu se va mai numi key lime pie ci kitkat, insa pozele spun altceva...
voi ce credeti?Last edited by nicu_rcn; 4 October 2013, 14:04.sigpic
Comment
Comment