Originally posted by PCH
View Post
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Am trecut si eu la Ios 7.03 , este amuzant faptul ca s-a marit timpul in care sta telefonul in stand-by . Daca inainte il lasam seara cu 20% , dimineata ma trezeam ca are 4% , acum daca il las la 20% il gasesc cu 15% sa zicem . Ori este vreun bug ceva , sa traim si om vedea. Daca folosesc facebook , whatsapp si un pic de youtube ma tine de la o zi la alta sa zicem , dar in limite normale.
Daca ma joc ceva pe el , de exemplu iron man sau batman ii dau "dauna" . Obisnuit cu vechiul telefon care il incarcam odata pe saptamana (Nokia N85) .
Ce mai patesc , din cand in cand imi mai apare o "bara" rosie sus , apare si dispare . Am citit pe net ca "asa" ar face telefoanele cu probleme/pe duca .
S-a mai lovit cineva de chestia asta la Iphone(4S) ?
Comment
-
Ce buget ai pentru telefon ? Cu Nokia/windows e de discutat , inaintea nu prea existau aplicatii iar acum vin "tare" din urma . Sa fiu sincer am avut nokia , dar parca de la N73 au zbarcit-o in ce priveste materialele folosite si fiabilitatea . N85-ul anterior l-am schimbat pe garantie , avand numai probleme , cu un alt N85 nou . Cel de-al 2-lea avea aceleasi probleme si m-am plictisit sa il mai duc in service + ca au pus mentiune pe certificatul de garantie sa nu se tina dispozitivul mai mult de 7 zile in service. Tehnica Nokia ;) , primul a stat mai mult in service mai mult decat l-am folosit si este stipulat in lege ca atunci cand un dispozitiv sta in service mai mult decat este folosit , ai dreptul la un produs nou sau returnarea banilor , ceva de genu.
Daca iei telefonul doar pentru harti offline , atunci da , se merita Nokia . Parerea mea.
Comment
-
hai sa fim seriosi, compari nokia de acum ani buni cu nokia de acum?
nokia (orice lumia ca pe lumia e windows, nu asha) e mult peste alte marci, ma refer la calitatea materialelor...
Originally posted by kid2004 View Postce parere aveti de nokia cu windoows mobile? au gps-ul de la nokia offline.sigpic
Comment
-
asta zic si eu, nokia, si aici ma refer mai mult la lumia e mult peste competitie
in fine, eu raman momentan la androidul meu. si va mai dau un pont, s.a lansat versiunea 4.4 kit kat, abia astept update.ul, o mica prezentare aici.
Originally posted by PCH View PostLa altceva mai excelează?
Sent from my GT-I9300 using Forum Runnersigpic
Comment
-
Intervin si eu in acest thread.
Folosesc Lumia 520 din luna august si sunt tare multumit de el. Lucreaza foarte bine si nu m-i s-a blocat sau oprit pana acu din cauza rulari excesive a programelor deschise.Nokia drive si nokia maps le poti folosi fara net si iti poti face update-uri/downloada programe fara probleme pentru telefon.
Una peste asta , dupa parerea mea este mai bun Lumia 520 decat Samsung S3 pe care l-am folosit 7 luni.
O seara buna!
Comment
-
Originally posted by Nimeni View PostInca mai sunt "creduli" care inghit galusca celor "41mpx" ?
Am butonat putin un Nokia 920 Lumia pentru prima oara, si e foarte simpatic(se misca instant orice, ecran amoled bun, camera foto buna, pare ok ca si constructie).
By the way, daca vreti superlativ, uitati-va la o filmare cu G2(60 fps), dar, mai ales, la o filmare cu Note 3(4K).
Originally posted by PCH View PostPentru S3 cand va fii disponibila noua versiune de android?
Sau aveti garantie la telefoane?
Comment
Comment