Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E cel mai bun Smartphone dintre toate flagship-urile.
    E peste orice la ora actuala.

Filmare 4K , Mufa USB 3.0
    Filmare Full HD 60 FPS
    3 GB RAM
    Baterie 3200 mAh

Astea spun totul
    sigpic

Comment

• Mie imi place maxim, e super gadget! Ma refer la Note 3. Cand pun mana si "butonez un aifon 5" simt ca involuez

Send from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• The Galaxy Note 3 and iPhone 5s are some of, if not the fastest smartphones available today. I put them head to head to see which one performs better in ben...

E mai rapid in teste, insa nu in utilizare, dupa cum bine arata acest clip.
        Mie unul nu mi s-a parut vreo scula deosebita, ba chiar mi s-a parut inconfortabil de utilizat.

Comment

• In utilizare e ceva mai rapid iphone-ul, pentru ca e meniul mai optimizat si mai simplist. E ca la masini, intotdeauna, masina mai usoara va alerga mai repede decat cea grea, la motorizari apropiate ca dinamica.
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Nu zic ca nu-i bun note3, insa eu nu-i vad deloc utilitatea.
            E mult prea mare pt un telefon si prea mic pentru o tableta.
            E bun pt cine vrea sa impace si tableta si telefonul.

Comment

• Pai e Phablet , singurul mod in care il poti compara , este cu un alt Phablet... Apple nu are , asa ca nu vad rostul comparatiei....
              HTC One de exemplu il poti compara cu Note 3 si nu prea , daca ne jucam , bagam si Lumia 1520, Xperia Z1... Si mai avem putin si umblam cu Smart Tv-ul in buzunar...
              Last edited by Nimeni; 26 November 2013, 18:59.

Comment

• Originally posted by dan.gutu View Post
                Ai primit pe cai oficiale ? La mine nu a aparut 4.4 pe Nexus 4.
                da, pe cai oficiale OTA, asa daca era sa il fac custom il puteam face la doua zile dupa ce a aparut. insa am asteptat update.ul oficial!

daca note 3 e mare ce sa mai spunem de xperia z ultra? (6,3")
                Last edited by nicu_rcn; 26 November 2013, 20:23. Reason: Automerged Doublepost
                sigpic

Comment

• Originally posted by Nimeni View Post
                  Pai e Phablet , singurul mod in care il poti compara , este cu un alt Phablet... Apple nu are , asa ca nu vad rostul comparatiei....
                  HTC One de exemplu il poti compara cu Note 3 si nu prea , daca ne jucam , bagam si Lumia 1520, Xperia Z1... Si mai avem putin si umblam cu Smart Tv-ul in buzunar...
                  Htc one nu are nicio legatura cu nite 3. HTC a lansat un telefon de dimensiuni mari, un One mare daca vrei....ala este rivalul lui Note.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Da, intr-adevar este un Phablet. Comparatia este intre HTC One MAX si Note 3
                    Nu mai zic ca il bate la cur Note 3 cu bata de baseball.

HTC One se bate cu S4 si cu Iphone 5S
                    sigpic

Comment

• Asa, One Max!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Cand am zis Phablet am crezut ca se intelege ca fac referire la Smart Tv-ul de la Htc cu 5.9" . Scuzele mele . E interesanta camera la ala , si cam atat... Si nu prea

Comment

• De o saptamana am trecut si eu la Note 2, dupa LG Optimus 2x. Intr-adevar nu este asa de practic cand il folosesti strict ca telefon mai ales in masina(iti cam trebuie doua maini sa-l butonezi) dar e o bijuterie din punctul meu de vedere(ecran bun, autonomie buna, hardware bun chiar si acum, merg perfect Asphalt 8, Call of Duty Strike Team, GT Racing 2, 21.000 puncte in Antutu, camera exceptionala - cred ce-i cea mai buna din categoria 8 MPX/1080p, stylus-ul merge foarte fain, si mai sunt si altele, probabil, bune sau rele pe care le voi descoperi in timp). Spun totusi ca e o biuterie, chiar daca l-am comparat direct acum cateva zile cu un Note 3(le-am pus unul langa altul) si vreau sa zic vizavi de Note 3, Note 2 este eclipsat total la ecran(este exceptional de luminos/contrastant ecranul la N3) si la design/feeling.
                          Pentru cei care sunt incantati ca Note 3 are 3 giga ram, atentie mare, nu are disponibili decat 2,25 GB fata de 1,75 la Note 2, probabil restul fiind alocati placii video, si pe langa asta are incarcarea ram foarte mare (aprox. 1 giga tot timpul, asta verificat personal).

Comment

• La fel cum S4 da bataie S3-ului, asa si Note 3 da bataie Note 2-ului.

Se merita upgrade in ambele variante.

Sa il stapanesti sanatos si sa te bucuri de el, intr-adevar e o bijuterie
                            sigpic

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                              In utilizare e ceva mai rapid iphone-ul, pentru ca e meniul mai optimizat si mai simplist. E ca la masini, intotdeauna, masina mai usoara va alerga mai repede decat cea grea, la motorizari apropiate ca dinamica.
                              Comparatia ar fi cam asa: intotdeauna masina supra-alimentata (de cilindree mai mica) e mai "elastica" (curba putere/cuplu) decat cea aspirata de cilindree mare.

Sa nu uitam Iphone 5s este arhitectura pe 64biti iar la performanta (CPU <-> RAM) e mai rapid decat un 32biti chiar si cu mai multe core-uri. (Android inca nu este optimizat ptr lucrul cu mai mult de 2 core-uri; degeaba este kernelul daca userspace-ul lucreaza in single thread).

Iar iOS-ul este mult mai optimizat decat Android overall. Din acest motiv Apple nu are nevoie de mai mult de dual-core sa rivalizeze usor cu Android chiar cu ultimele flagship-uri (asta daca ne raportam strict la performante CPU/RAM/GPU).
                              I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                                Eu mai am garantie un an si ceva si chiar imi face figuri incarcatorul....e posibil sa trag o fuga la service zilele astea, inca il testez, deci departe de mine gandul sa-l rootez.
                                Ce problema ai avut cu incarcatorul(parca ai S3)? Din ce stiu e cam la fel cu cel de Note 2. Intreb pentru ca si eu am o problema dar cu cablul USB - microUSB, incarcarea se face foarte greu 6-7 ore(nu furnizeaza suficient curent, cu un soft imi arata 500-600 mAh la incarcare). Cu alt cablu, se pare ca problema dispare(am 1700-1800 mAh), din ce am citit, e posibil ca aceste cabluri de la Note2/S3 sa fie de calitate slaba si se duc dreaq in timp(se plang destui de problema asta, si in ultima faza poate fi si o problema a mufei microusb a telefonului).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google