Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bun, deci problemele de la Samsung cu cablurile USB se regasesc si la alte marci, m-am linistit.
    Apropo, posesori de Note 2/S3, daca ati facut update la 4.3 oficial, poate postati niscaiva avantaje/dezavantaje obiective (gen autonomie baterie, viteza, gestionare resurse, niscaiva optiuni in plus pe la camera - mi-ar placea la nebunie sa am photo sound ca la S4).

Comment

• are varamiu s3 si a facut update oficial la 4.3, pana acum nu s.a laudat cu ceva bun, doar ca se restarteaza din senin cateodata si ca uneori nu poate activa datele, nici de la setari, nici din bara de status, de fapt arata datele activate, insa nu apare 3g.ul langa ceas si nu se conecteaza...deci mai bine mai astepti pana la rezolvarea bug.urilor...
      sigpic

Comment

• Sa nu fie Vodafone. Eu am update oficial, pus de Samsung cand am avut telefonul in service. Il folosesc cu noul android de 2 săptămâni fara absolut niciun bug. Totul este in parametrii si disper telefonul, am observat doar ca ram-ul sta in peste 600 mb orice as face dar si o îmbunătățire a calității imaginii...presupun ca au lucrat la driverele placii video )

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• si eu mi-am facut la s4 actualizarea oficiala la android la 4.3 de 2 saptamani. nu mi se pare mare diferenta fata de 4.2.2.
          am inteles ca a fost o versiune care nu era prea ok: bateria se descarca foarte repede, music play datea eroare dar au scos-o.
          Urmeaza la sfarsitul lunii ca samsung sa lanseze noua versiune de android 4.4 kitkat

PS: aveti grija ce luati dupa magazin play, am instalat un program care mi-a blocat telefonul, nu mai raspundea la comenzi, nici la restart sau sa il inchid. dupa ce am reusit telefonul se simtea putin mai greu in raspunsul comenzilor. dimineata am avut surpriza sa nu mai sune alarma, iar bateria se consuma in 3-4 ore chiar daca nu umblai pe el. pana nu i-am dat resetare la setarile din fabrica nu si-a revenit
          sigpic

Comment

• Pai zi si despre ce aplicatie e vorba, sa stie lumea!
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• era o aplicatie cu care cautai si downloadai melodiile mp3 pe care le doresti. chiar nu ii mai stiu numele...
              sigpic

Comment

• Shazam cumva?
                Cat despre upgrade-ul la 4.3 al S3-ului, ce pot sa spun, parca se simte ceva pe partea grafica, in rest nu prea pot sa imi dau seama fiindca telefonul il foloseste sotia.
                Last edited by rudy_grf; 9 January 2014, 20:17.
                sigpic

Comment

• Am trecut si eu acum 2 saptamani pe 4.3
                  Prima reactie, bateria tine in stand-by mai putin. Noaptea daca il las inchis de la 100 % il gasesc la 90 % dimineata fara nimic activ.
                  sigpic

Comment

• Here is our full comparison between the Samsung S4 and the Apple iPhone 5s. Hope you find this informative,More information on the iPhone 5shttp://amzn.to/1...

Comment

• Rudy, el voia sa faca piraterie, Shazam nu e pt piraterie

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                        Sa nu fie Vodafone. Eu am update oficial, pus de Samsung cand am avut telefonul in service. Il folosesc cu noul android de 2 săptămâni fara absolut niciun bug. Totul este in parametrii si disper telefonul, am observat doar ca ram-ul sta in peste 600 mb orice as face dar si o îmbunătățire a calității imaginii...presupun ca au lucrat la driverele placii video )

e luat la liber, insa dintr.un magazin vodafone, dar nu e branduit pe nicaieri (am vazut unele care arata in imaginea de boot si logo.ul vodafone, asta nu arata)
                        sigpic

Comment

• In this video, we will do a full spec by spec comparison between the iPad Air and the Samsung Galaxy Note 10.1 2014 Edition Tablets. We will go over screen s...

Comment

• M-am dat pe iPad Air, si-a luat un prieten de curând. ..a schimbat vechiul iPad cu asta....omul e fan înrăit Apple, a avut absolut toate modelel de iPhone, in prezent folosește 5s iar prietenei lui ia schimbat 4 cu 5 (ea este atehnica, nici nu a vrut sa auda). Este dezamăgit de noul produs, are anumite bugguri datorate in special noului IOS 7. Pe mine produsele Apple ma lasa rece, sunt al dreacului de boring.

Comment

• Asta clar. Nu sunt customizabile deloc.
                              Insa, eu am ramas socat cum un dispozitiv cu mult mai putine resurse reuseste sa surclaseze un altul cu de 3 ori mai multe resurse.
                              Iar in cazul procesorului, alta "magie" - 8 core vs 2 core si cel cu 2 e mai rapid. Cum se poate asta?

Eu nu sunt fan inrait nimic. Mi-am luat un ipad 4, cu 1 luna inainte de a aparea ipad air.
                              Il folosesc strict pt navigatie, mailing si surf. Eventual un film, insa nu mereu.
                              Ce imi place: rapiditatea si ecranul foarte misto.
                              Ce nu-mi place insa nu ma deranjeaza: nu pot modifica cu nimic aspectul. Widgeturi cu aspect invechit si alte lucruri de genul asta.
                              Last edited by Cezar; 10 January 2014, 13:52.

Comment

• Il surclaseaza f simplu : pentru ca are multe lipsuri pe interfata, grafica interfetei si pe conectivitate
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google