If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Adevarul este ca interfata si grafica e demna de windows 95 vs windows 8 al androidului.
Cand spui conectivitate la ce te referi? Te intreb, pt ca eu sunt cam duma in domeniul asta
iphone sau ipad, transmit date doar intr-un mod limitat de itunes, i cloud si ce mai e cu i...
Nu e ca la celelalte sisteme de operare, unde poti transmite cam orice fel de fisier, prin nfc sau bluetooth sau wifi. De asemenea muzica si pozele de pe iphone se transfera doar prin softul special instalat pe pc, nu merge direct prin explorer.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Am inteles. Asta da, e super de rahat.
Pozele de pe iphone le poti lua prin explorer. La fel si filmele de pe el.
Insa, ca sa pui un film te iau durerile de cap.
Fisierele le transmit prin mail, ca doar asa reusesc.
daca il tii 5 min cu 400 , il scoti, il lasi iar o ora, iar il bagi 5 minute la usb. Ia fa tu asta razvy si spune-mi daca iti apare. Dar sa ai 4.1.2 cum are si el.
Si de cate ori l-ai incarcat la USB in astea 8 zile ?
Ce am postat este cat se poate de serios si de luat ca atare(sa lasam astea cu incarcatul 5 minute pentru alte discutii/categorii de oameni, nu ma caracterizeaza ideea ta). Pur si simplu atat a tinut(cu setarile de rigoare aplicate:wi-fi/date off majoritatea timpului, brightness 50%,etc). Plus ca are o baterie marisoara de 3100 mAh si un battery life foarte bun constatat pe Gsmarena.
Ca picanterie, am avut LG Optimus SOL cu baterie de 1500 mAh care m-a tinut cel mai mult 6 zile intr-un regim asemanator, si pur si simplu eram curios daca asta tine mai mult. Nu cred ca afecteaza, deranjeaza pe nimeni, am impartasit o experienta.
dar ce faceai? respingeai toate apelurile care le primeai?
nu asa se testeaza un telefon. ci dintr-o extrema intr-alta. il folosesti normal ca pe un telefon, apoi ca smartphone.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment