iar in categoria aceasta intra si Samsung I9295 Galaxy S4 Active. iar daca te interseaza softul sa fie cat mai actual poti merge pe samsung.
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Nice!
Today, Samsung announced that it would be pushing out KitKat to a slew of its Android-powered smartphones. Although we’re not precisely sure on specific dates for T-Mobile devices, the 4.4.2 update will be rolling out from today. Among the list of devices being supported are the Galaxy Note 3, Galaxy S 4 and S 3 as well as others. ... [read full article]
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Mai mult mi-a placut cum se misca cu varianta anterioara. Al meu are lag cand ies din anumite aplicatii (2-3, in special jocuri si facebook), ramane desktopul curat cateva momente pana apar patratelele cu aplicatii. Cred ca ram-ul e de vina.
Comment
-
Upgrade-ul de soft la Iphone e special facut ca dupa un anumit timp sa-ti schimbi terminalul.
Eu am un iphone 4 si sunt genul de consumator care nu-si cumpara telefoane in functie de trenduri ci in functie de nevoi.
Motivul pentru care a fost luat telefonul asta este ca ofera stabilitate pe mail.
Am facut un updata la 6.0 (desi telefonul imi spune sa-i fac la 7.x).
Merge foarte prost, comparativ cu varianta anterioara.
Acum, alta problema.
Sotia are si ea tot un astfel de terminal. Ei nu i-am mai facut update, pt ca n-am avut timp ori chef.
Cand vreau sa instalez o aplicatie banala, in genul Star Taxi, surpriza!!! Trebuie sa fac update de soft.
Deci, chiar daca telefonul este bun si chiar daca am cumparat acum ceva timp o tehnologie smart, este outdated si trebuie cumparat un alt terminal!
Morala: trebuie sa ma obisnuiesc cu ideea
Comment
-
Androidul inca nu are un client de mail stabil. Are o rata de crash de care eu nu am nevoie.
Chiar daca e mai frumusel si mai simpatic, tot cu anostul de IOS imi fac treaba.
Daca n-as avea treaba, Android ar fi fost perfect.
Este fix aceeasi diferenta intre un apple mini si un desktop.
Diferenta de stabilitate itnre sisteme este colosala, chiar daca Os-ul de pe mac e usor anost si chiar daca nu te poti juca jocuri. Insa nu asta e rolul lui!
Comment
-
Daca ai nevoie (doar) de mail stabil, de ce nu ai luat un Blackberry?
If it ain't broke, don't fix it!
Comment
Comment