Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pentru ce are nevoie Cezar, Apple este perfect.

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Stabilitatea ios incepe sa devina o utopie, mai ales incepand cu versiunea 7. Eu omor android cel putin 6 ore pe zi, incepand cu foto si terminand cu gps si am doua email in sincronizare permanenta si locatia activata si alte aplicații + grafica data pe maxim... si sa fie al dreaq dacă a dat vreun crash in 3 luni (de cand am s3)
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• dark are dreptate, androidul nu mai e ce a fost, mie nexus.ul nu tin minte sa.mi fi dat mai mult de 2,3 crash.uri de 1 an si jumatate de cand il am...
        sigpic

Comment

• Luni vedem S5...sunt tare curios sa vad noul produs, oare vor schimba designul?

Comment

• Asta aștept ca sa îmi iau s5 un design schimbat radical...

sigpic

Comment

• Si eu...cum a fost trecerea de la s2 la s3!

Comment

• S5 e the next big thing cum a fost si ishit 5s

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                  Plus ca are costuri uriase la transferul de date.
                  Am un BB si sincer mi se pare ca nu e transferul de date la fel de mare ca pe WP

Originally posted by Cezar View Post
                  @razvy: htc n-are android?
                  Noikia n-am incercat. O voi face.
                  Este Windows Phone 8. Ala e HTC
                  Dar recomand un Lumia 900 sau 920.
                  Daca ai bani de investit in telefon, poti merge si pe 1025, dar .....
                  Last edited by Razvy; 23 February 2014, 11:46.

Comment

• Bani de investit in telefon n-am, pt ca e doar o unealta, si nu un accesoriu.
                    BB are si un sistem de operare uracios tare!
                    Am avut BB ceva ani si nu l-am schimbat din lene, insa nu mi-a placut telefonul.

Comment

• Originally posted by Nimeni View Post
                      S5 e the next big thing cum a fost si ishit 5s
                      5s este facelift la 5...S5 e model NOU.

Comment

• Facelift la capitolul performante, ca la aspect nu prea.

Comment

• Are cineva samsung galaxy S3, si imi poate spune cate ceva despre el (pareri personale)? O singura data am avut unul in mana, si mi-a placut cum se misca, nu prea ma pricep eu la telefoane, si am zis sa cer o parere, ma gandesc sa imi cumpar unul...
                          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Eu sunt la al doilea S3 si sunt multumit de el. Se misca bine, nu s-a blocat, restartat niciodata si il forjez maxim. Eu ti-l recomand, mai ales ca pretul acum este acceptabil.

Comment

• Din proprie experienta îți spun dacă vrei sa cumperi s3 exista unu cu 2 GB de ram... Pune mâna pe ăla

sigpic

Comment

• In principiu e un telefon ok, insa depinde destul de mult pentru ce l-ai cumparat.
                                Are performante decente, insa la utilizare heavy-duty te tine bateria de dimineata pana pe la ora 15.00 maxim, plus ca daca intr-adevar vrei sa te dai la el cu jocuri bazate garantat mai ai si crash-uri si trebuie sa-l restartezi. Din punctul asta de vedere poate ar fi mai bun un S5 (ca tot "e pe vine"), un nexus 5 sau un LG G2 daca sunt bani. Sau poate chiar un iphone 5S daca banii nu sunt o problema desi la ala vei avea parte de un display mai slab decat la S3.
                                In rest vei avea parte in primul rand de un display foarte bun (mie asta mi se pare punctul forte al telefonului), o camera cel putin decenta si de toate "bunatatile" androidului 4.3.
                                Una peste alta, il recomand cu ochii inchisi, in primul rand pentru display, si apoi pentru celelalte calitati ale lui.
                                Oricum, odata ce ai avut un S3 vei putea merge numai inainte, nu te vei mai putea intoarce la un alt telefon cu ecran pitic sub 4,5 inchi.
                                Bafta la achizitie!
                                P.S.: sper ca nu te-am incurcat mai rau

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google