bgy tata, de unde ai scos S3 cu 2GB de rami? )
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
E modelul LTE cu 4G, are 2 GB de ram.
Uite: http://www.gsmarena.com/samsung_i930...s_iii-5001.php
Comment
-
Originally posted by mariusnicolae View PostE modelul LTE cu 4G, are 2 GB de ram.
Uite: http://www.gsmarena.com/samsung_i930...s_iii-5001.php
Originally posted by Aleexalex View PostAm si eu un s3 si sunt foarte multumit de el il am cumparat de la o luna dupa ce a aparut pe piata in Romania si nu am avut nici o problema cu el bateria la ora actuala ma tine 2-3 zile,Androidul este cel mai tare la ora actualasigpic
Comment
-
Telefonul va fi folosit normal, ca si celelalte de pana acum, facebook, net de plictiseala, si cam atat, nu ma pasioneaza jocurile de ultima generatie, deci va fi folosit normal, o zi sigur ma va tine bateria, la galaxy chat pe care il am acum ma tine 3 zile lejer... O alta varianta ok, am vazut HTC Desire 500 , o sa ma apuc de citit review-uri si pe youtube ... Iphone chiar nu imi place, au multi colegi 4 si 4s si se plang de ele. Bani de un telefon mai scump decat S3 nu am, si nici nu as da mai mult pe un telefon, pe care nu il folosesc la capacitatile lui.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Corect!
Prima saptamana dupa ce l-am luat, nu prindeam dupa-amiaza cu bateria scoasa de la incarcat dimineata.
Plus ca pe spatele lui in partea de jos, unde probabil e procesorul, puteai sa prajesti lejer un ou, asa frigea
Edit: ma refeream la postul colegului bGy, dar a postat colegul kubala intre timp.
kubala7: in situatia descrisa de tine o sa te duca bateria chiar doua zile. Eu zic sa nu te mai uiti la altceva. Pentru ce iti trebuie S3-ul e numai bun: modemul pentru net e rapid, iar paginile se vad foarte bine pe display-ul mare.Last edited by mariusnicolae; 2 March 2014, 22:11.
Comment
-
bGy Crezy ce vrei am avut zeci de telefoane deoarece ma ocupam cu,combinatii un ex:eu folosesc telefonbul sa zic asa vb pe zi cam 15-20minute iar la scoala ma joc pe el cam in jur de 30minute si ma tine 2zile ca popa daca il las mai lejer sa vb doar cand am nevoie pariez cu tine daca vrei ne si intlnim cami trece de 3zile incarcat Si app nu am dece sa mint nu ma avantajeaza cu nimic
Comment
-
Chiar, nu ne-ai spus de cati bani dispui, poate cumperi S4.
Alex, am si eu s3 nu vorbesc din povesti, folosit ca smartphone, maxim imi ajunge de la ora 09:00 pana la ora 21:00, asta insemnand 12 ore.
Repet, folosit ca smartphone.
Intr-adevar folosit ca un fix, ma tine 3 zile.Last edited by bGy; 2 March 2014, 22:30.sigpic
Comment
-
-
Comment