Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• e primul meu smartphone, bGy ai PM

Comment

• Ti-am raspuns la PM adi.
      Daca folosesti 3G se duce imediat, incearca sa folosesti mai mult Wi-fi
      sigpic

Comment

• Originally posted by bGy View Post

Cat costa abonamentul la care ti-l da gratis si ce beneficii ai ?
        Sunt abonamente normale, cu multe minute, 1-2 gb net, etc la 20-30$. Ai ultimul răcnet de telefon la preț de înghețată. Asa e atât in USA cat și in Canada. Poți verifica pe site-urile operatorilor de telefonie mobilă din acele țări!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

Comment

• Aici ai net nelimitat. Acei 1-2gb reprezinta viteza 4G. Beneficiile inseamna totul nelimitat (voce, net si sms) Daca depasesti limita de net, viteza scade.
          Culmea e ca, mai multe afoane vezi in Romania, decat aici. Foarte multe Note 3, vad
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• M-am uitat pe Verizon și vad 5s la abonamentul de 2 ani cu 200 $ la un preț de abonament de 40 $.
            E adevărat nu se compara nivelul de trai din SUA cu cel din romanica tara bananelor bine coapte.
            Pai normal ca vezi note 3 pentru ca acolo nu sunt pitipoancele de România.
            Acolo lumea presupun ca evaluează un telefon calitate hardware/software - preț și apoi face achiziția de aici și multitudinea de note 3

sigpic

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
              Aici ai net nelimitat. Acei 1-2gb reprezinta viteza 4G. Beneficiile inseamna totul nelimitat (voce, net si sms) Daca depasesti limita de net, viteza scade.
              Culmea e ca, mai multe afoane vezi in Romania, decat aici. Foarte multe Note 3, vad
              Din pacate la portocalii nu mai scade viteza,la cererea publicului cica,te taxeaza suplimentar.Daca esti calculat,nu vorbesc de copchii mei ,iti ajung cei 2gb combinati cu wireles,cel putin eu dau 0,5-1 gb la gunoi in fiecare luna.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Mie la verzi nu imi ajunge acei 2gb chiar si combinati cu wireless cica va trebui sa imi comand o extra optiune care costa 9euro.
                Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Eu am frog deci nelimitat

sigpic

Comment

• Sunt luate la liber telefoanele/neverlock/sigilate . Nu stiu cum a reusit persoana respectiva sa le scoata la pretul asta , dar banii platiti lui au fost 2000ron pe 1 bucata 5s 32gb , au fost mai multe bucati.

Comment

• Eu sunt curios cum a fost cumparat S5, avand in vedere ca oficial va fi lansat doar in Aprilie
                      Sau e o copie de 2000 de lei ?

Comment

• Razvy,5s apartine de Apple.
                        S5 apartine de Samsung. Mai sus putin era vorba de apple.

Sent from my Samsung Galaxy Ace+ using Forum Runner
                        My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Salut, am gasit un galaxy S3 I9305, ala cu 2gb ram, la 1000 de lei, folosit o luna... si am mai gasit un S4 mini cu 900lei tot asa, folosit putin... sunt in dubii, sunt foarte asemanatoare telefoanele ca performante, chiar dual-core-ul de pe mini e mai rapid de cat quad-ul de pe S3, asta din ce am vazut din review-uri. Chiar nu ma pot hotari, am fost in media galaxy, am umblat pe ambele, s4 mini pare mai acceptabil ca dimensiuni pentru gusturile mele.
                          Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Eu te sfatuiesc sa iei s3 lte. S4 mini nici macar HD nu este ecranul care conteaza foarte mult. Are memorie de 8 GB, fata de 32 de GB la s3.
                            2 GB ram s3 pe langa 1,5 la s4 mini.
                            Camera este mai buna pe s3, bateria mai mica pe s4 mini.
                            Nu lua s4 mini, mergi pe s3 lte.
                            Dupa 1 saptamana cu ecranul respectiv, nu o sa mai vrei sa ai ecran mai mic, crede-ma pe cuvant.
                            sigpic

Comment

• Si eu as merge clar pe S3. Variantele mini nu m-au atras niciodată. Nu stiu cum sunt la revânzare, țin bine la preț, se caută?

Comment

• pai variantele mini 1,2,3 pana acum au fost praf, 4-le e ceva mai rasarit, mie chiar imi place designul, dar si performantele cica ar fi destul de bune... Atata stiu ca S3-ul la revanzare e al naibii de scump, unii inca le vand folosite 1 an 2 mai scump decat prin magazine.
                                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google