Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Habar nu am la ce aplicație face referire...ai putea sa le pui poza pe mail alora de la service-ul Samsung sa vezi ce spun si ei, in cazul in care nu stie vrun coleg de aici!

Daca bagi SIM zice la fel? Update de soft găsește sau e updatat la ultimul android? Instaleaza si AVG - antivirus!

Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
    Last edited by PCH; 16 March 2014, 01:05.

Comment

• doar de curiozitate... ai dat un factory defaults cand l-ai luat?
      Chiar daca ai dat, mai da unul acum, si debifeaza unknown sources. poate asta e problema, ceva aplicatie instalata aiurea :|

Comment

• Am dat factory reset, SIM inca nu pot sa bag, nu am avut timp sa merg sa imi dai cartela, si azi nu sunt deschise service-uri... maine merg sa o tai. Pe net scrie ceva ca ar trebui root la telefon, nu ma pricep, si nu vreau sa fac chestii "neortodoxe".
        O sa mai incerc sa dau odata reset.
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• Reset-ul sa îl dai când bagi cartela, cel mai probabil o eroare de la vreo aplicație, o sa dispară după ce ii dai factory reset.
          Nu te baga la root riști sa pierzi garanția
          Dar te întreb un lucru, cum i-ai dat factory reset?

sigpic

Comment

• de la setari: back up and reset: factory data reset.

Comment

• Dai reset din recovery mode...
              Adică fix asa: How to do a Wipe Data Factory Reset & Wipe Cache …: http://youtu.be/vNfRb13i7vI

De la minutul 1 și 50 secunde.
              Adică apeși butonul de volum Up plus butonul Home apoi ți apăsat pe butonul Power toate 3 odată.
              De acolo te descurci

sigpic

Comment

• Am gasit xperia v lt25 la 300euro in magazin. Merita?

Comment

• Gasesti si mai ieftin, intreaba de garantie unde iti este oferita
                  Incearca aici: http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-...gn=direct_link
                  Si aici:

Iar aici este 950 de lei, un pret greu de batut
                  sigpic

Comment

• Insa au roz in stock si eu is in italia. Prefer din magazin pt garantie. Daca am pb....am unde sa merg. Daca iau de pe net e mai riscant. Aici am gasit la 240 pe net. Prefer sa dau 60 in plus si sa fie din magazin. Daca-l iau din ro e cam complicat sa-l trimit cand am probleme.

Comment

• multumesc bgy , o sa incerc in seara asta, la toate 3 trebuie sa dau reset ? si la chace alea ?

Comment

• Gata! Butonez de pe xperia v. Merci bgy pt recomandare!

Comment

• Să-l stăpânești sănătos e un super telefon waterproof.
                          Wipe and data cache kubala

sigpic

Comment

• Am dat reset cum ai zis, bgy, si degeaba, tot imi apare, naiba sa il ia, o sa ma obisnuiesc cu treaba asta, nu bag in seama pur si simplu

Comment

• Am luat un Iphone 5s pentru muiere. Este foarte rapid si extrem de frumos.

Comment

• Google e sfant. Am rezolvat, am instalat ceva program System Tuner, si am dat freeze la ceva: Seandroid (ceva de genu). Nu mai apare.
                                In alta ordine de idei bateria ma tine o zi si 16 ore, in conditiile in care il butonez destul de mult acum la inceput, cand ma plictisesc de el sigur va tine mai mult.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google