Mai putin china si India, unde nu au intrat inca. (vorbim de rapoartele din 2012).
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Ai auzit extrem de prost despre S3. Am avut si S Plus (cel mai gunoi telefon pe care l-am avut), apoi am luat S2, care a fost ok si acum sunt la al doilea S3 ( pe primul l-am scăpat) care se comportă exceptional. Nu are cusur. Astea cu posesori de s3 care vor s2 sunt basme gen alea ale posesorilor de solenza care spun ca solenza e mult peste logan. . Eu vorbesc in calitate de POSESOR al telefoanelor din gama galaxy. Am avut in familie 3 bucăți s plus, toate cu probleme. S2 ok, S3 ok.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Originally posted by PCH View PostAi auzit extrem de prost despre S3. Am avut si S Plus (cel mai gunoi telefon pe care l-am avut), apoi am luat S2, care a fost ok si acum sunt la al doilea S3 ( pe primul l-am scăpat) care se comportă exceptional. Nu are cusur. Astea cu posesori de s3 care vor s2 sunt basme gen alea ale posesorilor de solenza care spun ca solenza e mult peste logan. . Eu vorbesc in calitate de POSESOR al telefoanelor din gama galaxy. Am avut in familie 3 bucăți s plus, toate cu probleme. S2 ok, S3 ok.
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Asta nu mai stiu la fratele meu. La mine se restartau doar cand am avut pe el Cyanogenmod cu Android 4.4.2 si stresam telefonul cu jocur puternice. In rest nu s-a restartat niciodata sau nu stiu eu, desi daca se restarta il vedeam ca am pin pe cartela. Plus daca era ceva la fratele meu imi spunea, nu mi-a spus deci nu a avut probleme.
Comment
-
Sustin faptul ca S3 este foarte ok.
Rulez zilnic pe el jocuri puternice, se mai blocheaza din cand in cand, insa rar. Nu am avut S1 sau S2, insa am avut mini 2 si nu exista termen de comparatie.
Eu pentru jocuri l-am luat...la momentul respectiv am avut de ales intre o tableta si un smartphone mai slabe pe de o parte sau un singur smartphone high-end pe de alta parte. Ma bucur ca am ales a doua varianta.
Singura care are de suferit e bateria.....mi-e jena sa spun ce autonomie are.
Comment
-
Eu am ezitat foarte mult timp sa dau S2-ul pentru S3 tocmai din cauza "priceputilor" care spuneau ca sunt slabe. Il capiez, efectiv! E forjat maxim si nu am probleme cu el absolut deloc, dar deloc. Pana acum a fost foarte stabil. Asa se spune si de S4 si fac pariu ca e super si ala!
Comment
-
Originally posted by gaboneygg View Postasa e ,am un s3 de care sunt foarte multumit,si un s4 mini(al sotiei) la fel de bun,ciudat ca amandoua au aceeasi camera,dar s4 mini face poze mai bune
Eu nu vorbesc numai de stabilitateqa SO-ului ci si de partea hard, care la S3 este destul de sensibila. 50% dintre telefoane ajung in service cu display/ecran protectie spart. Asta e si motivul pentru care la S4 au revenit la ramele alea putin iesite pe langa ecran.
On Topic: Ca sa revin ontopic, eu momentan prefer Android-ul. Probabil ca nici dispozitivele pe care m-am jucat cu Windows nu m-au ajutat (Lumnia 820). Symbian nu a fost niciodata un SO care sa ma impresioneze cu ceva. In schimb astept cu nerabdare lansarea Ubuntu TouchLast edited by Urmelinho; 19 March 2014, 22:46.
Comment
Comment