Cel clasic.
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
@Cezar, dar la ce email te connectezi? Ai domeniu cu email sau cele de la google, yahoo? Eu pentru Yahoo! si GMail folosesc clientii lor si sunt multumit. Pe android 4.4.2 chiar au cateva feature-uri frumoase si care fac folosirea acestor clienti foarte frumoasa. Nu stiu pe alte "Androide". Sper sa imi aduc aminte clientul SMTP pe care il foloseam in trecut pentru email-ul de la facultate si o sa iti trimit un mesaj. Poate vei fi si tu multumit de el
Comment
-
L-am gasit e chiar al doilea cand cauti pe Google Play. K-9 Mail (https://play.google.com/store/apps/d...id=com.fsck.k9) se numeste. Eu unul la vremea respectiva eram foarte multumit si pe S Plus cu Android 2.3.6 merge foarte bine si consuma foarte putine resurse. Poti sa ii dezactivezi sincronizarea pe nivele si multe alte optiuni.
Comment
-
Revin si eu cu impresii dupa ~3 saptamani de folosire a telefonului Galaxy S4 mini.
Bateria ma tine aproximativ 1 zi si 12-16ore...
Aplicatii si jocuri nu prea am instalate, nu ma pasioneaza, e totusi un telefon, nu consola de jocuri.
Prin meniu si browser se misca impecabil.
I-am pus un card de 16gb.
Trebuie sa caut o husa, si nu stiu ce sa iau, alea tip "carte" nu ma incanta deloc, mi se par oribile. Alea de silicon, doar pe spate, la fel, oribile.
Pana nu am pus pattern ca sa il deblochez, am avut mari probleme cu el, mi se debloca singur in buzunar, apela persoane, habar nu am cum reusea el de unul singur treaba asta.
Per total sunt multumit de el deocamdata.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Este smartphone, gadget si nu un simplu telefon, deci aplicațiile si jocurile sunt lucruri relativ normale pentru el. Telefon este Nokia C3
Al meu S3 si-a făcut un update de soft dar tot 4.3 are...nu văd ce mari lucruri s-au schimbat!
Sent from my GT-I9300 using Forum Runner
Comment
-
Andrei, incearca NGS Odysea4. In Antutu Benchmark e peste Galaxy S2.
Eu am avut un LG Optimus L7 si crede-ma ca Odysea e cu mult peste. Am instalate o gramada de aplicatii, dar inca se misca foarte fluent.
Singurul lui defect, daca ii pot spune asa, e ca se aude incet in timpul apelului. Cel putin mai incet decat la Lumia 710
Comment
-
Samsung Galaxy Core I8262 , asta daca vrei Samsung, alte alternative sunt destule.
sigpic
Comment
-
Asta e 800 lei cu tot cu transport exact ce vrei tu...
pandawill.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, pandawill.com has it all. We hope you find what you are searching for!
Sent from my GT-I9300 using Forum Runnersigpic
Comment
Comment