Nu am, si nu am avut Lumia, dar am un amic care lucreaza intr-un service GSM, si mi-a zis ca s-a saturat de ele, zilnic ii vin clienti cu ele stricate, cam toate modelele. Chiar nu stiu ce s-a intamplat cu Nokia...
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
nimeni, am folosit lumia 900 si lumia 710 si am fost foarte mltumit de ele. Momentan stresez un NGS Odysea, dar urmeaza sa trec la Lumia 920.
Pentru mine telefonul perfect trebuie sa faca fata cu brio la semnal in orice loc merg, sa fie capabil sa faca o poza buna cand nu am DSLR-ul la indemana si sa ma tina bateria minim 2 zile.
kubala, spune-i prietenului tau sa nu generalizeze, ca o face degeaba
Comment
-
@nimeni - am butonat azi lumia 1320. Nu m-a incantat cu nimic special in afara de ecranul de 6" (doar ca-i mare nu altceva), deci nu face nimic special fata de actualul telefon. pacat ca nu avea sim in el sa vad daca are aceleas bube la semnal adica nu selecteaza singur benzile 2G/3G/4G. sunt fan nokia si posesor de lumia 820 (primul si ultimul Lumia). am vrea sa butonez si nokia xl dar inca nu l-am vazut in magazine pentru test
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostBre Razvane, ce ai tu este minunat! Nu exista mai bun! Iar tot ce au ceilalti este o mare teapta!
Sunt constient ca nu am cel mai bun telefon din lume, dar crede-ma ca nici nu am nevoie de asa ceva.
Comment
-
N-am aberat din auzite, omul ala asta face zilnic, ce sens are sa exagereze ? daca tu ai avut noroc si nu ti s-a stricat, nu inseamna ca sunt indestructibile, si nu se strica nici-unul.
Ca si la loganuri, daca unu nu a ruginit, nu inseamna ca restul nu ruginesc.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
Eu merg cu un Allview P5 Quad, android 4.2 Jeleu
Sunt multumit de el, se misca bine, nu am ce sa ii reprosez.
Bateria in schimb ma exaspereaza, degeaba e de 2100, de abia ma tine o zi si asta ca mai opresc conexiunea de date. De intrat pe net doar cand am nevoie sa aflu ceva iar de jucat nu mai poate fi vorba . Raportat la pret sunt foarte multumit de el.Last edited by vdmihai; 6 April 2014, 21:54.sigpic
!
Comment
-
Lumia 920 are un amic . Este foarte misto telefonu , foarte rezistenta la socuri . L-a scapat de 5-6 ori destul de grav (iphone-ul cred ca il faceam bucati ) . Ce nu imi place in general la windows , cam sarac in aplicatii .
I s-a dezlipit si ecranul din carcasa (la 920) , asta inainte de cazaturi , si un alt amic la lumia 925 a patit acelasi lucru ..
La 1320 mi se pare interesant ecranul si faptul ca este un lumia 1520 cu buget redus (si dotari ) si il pot lua la schimb cu iphone-ul meu 4s + diferenta 400ron .
Comment
-
Ascend P6 vs Nexus 5?
va salut!
am reusit sa plasez lumia 820 si acum sunt intr-o dilema in alegerea noului terminal
voi ce ati alege? deocamdata sunt limitat la un buget de 1300ron
Ascend P6 vs Nexus 5
am butonat doar P6 si mi-a placut per total
Comment
-
Nexus 5 fara doar si poate, pret - calitate de nebatut.
Nu exista la ora actuala un telefon care sa bata nexus 5 la pret - calitate.
Mai ales acum cu oferele magazinelor de 1350 nou cu garantie este o oferta de nerefuzat.
Ma bate gandul si pe mine sa trec de la s3 la nexus 5, dar deocamdata nu dispun de finantele necesaresigpic
Comment
Comment