Originally posted by darksid3
View Post
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Este exagerat de scump in Romania, unde prețul Iphone/Apple este pe locul 4 în lume. Doar in trei țări din lumea asta, rahatul ala e mai scump.
In UE, aifonul are cel mai mare preț in România. Care aveți indoieli, google it!
Originally posted by dan.gutu View Post
Eu am primit S5 si HTC M8 vineri,de la portocalii .Sunt in magazin.S5 l-am returnat,"branza buna in burduf de caine ".Nici HTC-ul nu m-a incantat,este mult prea mare si mai greu fata de M7,dar este aproape la fel de perfect ca si iPhone.
Sent from my GT-I9300 using Forum RunnerLast edited by PCH; 14 April 2014, 23:24.
Comment
-
Va salut!
Duminica(13.04) seara m-am hotarat sa achizitionez nexus 5 de la emag cu 1350ron. totul bine si frumos. pana ieri(15.04) cand primesc un mail de la respectivi in care spune ca produsul nu se alfa in stoc si ca pretul este valabil pana pe 21.04. atunci chiar m-am enervat, am dat raplay si imediat am fost sunat de un tip care a inceput sa ma abureasca. dupa ce si-a terminat omul poezia i-am concluzionat scurt ca daca nu au telefonul pana pe 21 nu-l mai cumpar de la ei.
astazi intru pe site sa verific statusul comenzi (bineinteles nemodificat - comanda activa cu pretul stabilit) si pagina produsului cu noul pret 1570ron
deja daca ma duc in pretul asta imi iau altceva S4 I9505 spre exemplu, macar s4 am butonat vreo 2sapt si stiu cei poate "carcasa"
ce variante as mai avea in 1300ron?
o parere despre Samsung SM-G7105 Galaxy Grand 2?
Comment
Comment