Eu prefer Win.. Iar la telefoane as alege Nokia 635, pentru sistemul de operare, aplicatiile instalate din fabrica, durata de functionare a bateriei, nivelul S.A.R. si design-ul aparatului. Ce nu-mi place la acest telefon este: calitatea ecranului, faptul ca foloseste micro sim, lipsa blitz-ului.
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Originally posted by jonnie007 View Postaia 20 de MP sunt fix o lae! nu sta totul in cate mii de megapixeli are!
dpreview are chiar un domeniul dedicat acestor camere de pe telefoane.
PS: De pildă senzorul de 21 MPix al lui Sony Z2 e vizibil mai curat decât al compactei mele Canon SX150IS.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Eu am venit de pe lumia 820 care m-a dezamăgit in privința semnalului foarte slab, avea momente după închiderea unui apel daca eram sunat înapoi imediat "nu puteam fi contactat".
625 e o idee mai nou si poate au rezolvat problrma de semnal. WP o sa ai impresia ca se mișcă super mai ales daca faci trecerea pentru prima data. O sa îți dai seama după 2-3luni ca nu e vreo scula cum credeai la început. E doar părerea mea si experienta mea cu WP
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Comment
-
Eu am un V1 Viper S de care pot spune ca sunt chiar foarte multumit la banii pe care i-am dat pe el 1100 lei de pe emag, telefonul merge foarte bine nu agata, nu are lag si merge aproape orice aplicatie pe el,,,,
La banii acestia nu stiu daca gasesti telefon cu:
Ram- 2gb
Mem. 16gb
Proc. quad-core 1.5
Camera spate 13mpx,fata 5 mpx....
Comment
-
Originally posted by bGy View PostEu am o părere proasta despre allview, mai bine ia o chinezărie, are Andrei.TMT un zopo nu știu exact modelul, este dual sim și se mișcă bine e super ok
Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Trimis din Toyota folosind TapatalkLOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Eu am un HTC Desire 310,l-am luat de la orange la abonament de 8e cu 500 ron si sunt fff multumit de el. Cat despre allview are un coleg unul,nu stiu exact modelul cu 2GB ram,memorie interna de 32GB,camera spate de 13mpx si fata de 3mpx si vreau sa spun ca este mult mai rapid in unele aplicatii decat htc-ul meu...cat despre viper este foarte sensibil la cazaturi.....cu toate astea recomand Allview-ul.Cand vrei sa faci un bine gandestete de 2 ori!
Comment
Comment