Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sunt super important, mint cu nerușinare, ți-am spus sunt administrator de sistem pe românește și vând advertoriale plus marketing afiliat în timpul liber, plus multe alte proiecte pe cont propriu.
    Ești mulțumit?
    Nu sunt genul tău sa ma dau mare stai chill. Am cunoscut oameni de genul și prefer sa stau relax. Fiecare cu ale lui.

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
    sigpic

Comment

• Pai da bre, eu am vrut sa scot in evidenta altceva:
      1. toti ne dorim un produs mai bun si mai performant
      2. toti credem ca ne-am documentat si ca le stim aproape pe toate
      3. daca acel produs nu se incadreaza in buget, aruncam cu rahat in el
      4. invocam motive pentru care avem nevoie VITAL de o anumita tehnologie, insa folosim acea tehnologie pentru motive personale si nu pentru a creea plusvaloare.

Daca vroiam sa ma dau mare, nu purtam un dialog cu tine.
      Tendinta ta a fost malitioasa de la inceput, pana la sfarsit: "Cu ce se ocupa ala de castiga 5k?" Sunt altii care castiga si mai mult. De ce? Pentru ca merita!
      Plus ca n-ai respect pentru cei ce au mai multa experienta ca tine (vezi ursamajor).
      Ba mai mult, incurci notiunile. Icloud este DOAR pentru Apple!
      Ca poti tu accesa un cont de cloud, felicitari. Asta o poti face via google drive (ca tot are vreo 15 gb pt cloud) de pe un telefon ca samsung galaxy mini
      E ca si cum as zice ca mi-am luat o masina sport in 2 locuri ca sa merg la cumparaturi cu ea. Nu, am luat-o pentru un moft, nu pt utilitate! Insa, accept acest lucru, nu ma invart dupa deget.

Comment

• Juniorul a castigat la un concurs o tableta Evolio. Chiar daca e un produs ieftin ~400 de lei, Android-ul se misca bine, chiar comparativ cu tableta Samsung pe care i-o cumparasem eu.
        Diferenta de pret vine din materiale finisaje, calitatea ecranului.
        Evolio are chiar procesor QuadCore, Samsung-ul doar DualCore.
        Last edited by mr.K; 14 October 2014, 12:01.

Comment

• am scris special sa înțelegi și tu, tu ai iPhone, dacă îți spuneam de Dropbox probabil stăteai sa cauți pe. google dar asa, ți-am ușurat munca. Îmi cer scuze totuși ca te-am făcut sa cauți pe google dacă icloud este doar Apple.
          Dacă vrei sa discutam în general de experienta pe. domenii total diferite te invit la o ceașcă de ceai când dorești și putem discuta.
          Fantasmele de pe wall street în. România nu prea merg. În fine hai sa revenim la subiect.
          Doar ca este înaintat în vârstă asta nu îți dă dreptul sa te contrazici la nesfârșit pe un produs pe care nu îl cunoști. E ca și cum vine taică-meu la tine Cezar și îți spune ca nu e bine cum dansezi, ca nu e bine cum îți conduci afacerea. e absurd. E corect?

Originally posted by Cezar View Post
          Plus ca n-ai respect pentru cei ce au mai multa experienta ca tine (vezi ursamajor).

Last edited by bGy; 14 October 2014, 12:00. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

• Stiu si ce-i ala dropbox, ca doar am si eu cont
            Stiu ca Icloud este dezvoltat de Apple. De fapt, cred ca oricine stie. Asta pe google chiar n-am cautat. Altele informatii am cautat: ce-i ala kernel, etc (ai scris tu in pagina anterioara).

Ce produs nu cunosc? Eu ziceam de utilitatea lui, nu de performante!

Comment

• Eu ma refeream la funcționarea unui os bazat pe linux care funcționează pe telefon. Fac pariu ca ursamajor nu are experienta mea în acest domeniu.
              Te mai întreb odată Cezar ca vad ca ești cu capul pe umeri.
              Dacă vine taică-meu la tine și îți spune ca tu nu dansezi bine ca a văzut el la nu știu cine, îl mai iei în serios în legătură cu dansul?

sigpic

Comment

• Originally posted by bGy View Post
                ursamajor deja este depășit de situație, nu are rost să îi mai răspundem
                Când o sa imi răspundă la întrebare o sa ii mai răspund și eu.

Domnu' admin de sistem (de irigații, cred), tot o faci pe misteriosul. Ce răspuns la ce întrebare "ascunzi" sau crezi că ascunzi: că Androidul (Linux) e open source și customizabil până-n măduva oaselor față de WP? Lol, păi aici nu vorbim de ăia (foarte puțini) de-și bagă nasul în OS, ci de ăia mulți care iau telefonul și vor să le meargă bine. Că-ți pui tu alt ROM, ca să înlături bloatware-ul de la Samsung, e treaba ta. Faci o muncă în plus. WP nu permite operatorilor să-și bage nasul în OS și, în consecință, acesta merge OK pe toată durata de viață a telefonului. N-ai nevoie de "inginerii" de sistem (de irigații).
                Din 1000 de telefoane cu Android vândute, câte ajung să fie root-ate, unul, două? Ai priceput cum stă treaba? Dacă ai altă "întrebare", scuză-mă, ești atât de "complex"(at), că nu-mi dau seama ce răspuns aștepți.

Ca un post-scriptul, de pildă, eu n-am avut nevoie să-mi root-ez telefoanele cu Android ce le-am avut, fiindcă producătorii nu și-au băgat coada (prea adânc) în OS, iar telefoanele au mers OK.
                PPS: observă că-ți citez mereu semnătura, să ia aminte lumea ce telefon dăjtept ai.

Originally posted by bGy View Post
                Fac pariu ca ursamajor nu are experienta mea în acest domeniu.
                Nu ești doar complexat, ci și necopt la minte: exact ca un copchil... a mea-i mai mare și mai tare, a nu știu câta oară. Uffff!
                Last edited by ursamajor; 14 October 2014, 12:28. Reason: Automerged Doublepost
                Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Originally posted by bGy View Post
                  Eu ma refeream la funcționarea unui os bazat pe linux care funcționează pe telefon. Fac pariu ca ursamajor nu are experienta mea în acest domeniu.
                  Te mai întreb odată Cezar ca vad ca ești cu capul pe umeri.
                  Dacă vine taică-meu la tine și îți spune ca tu nu dansezi bine ca a văzut el la nu știu cine, îl mai iei în serios în legătură cu dansul?

Asta nu tine bre de perceptia mea, pt ca eu nu ma pricep si nici nu pot fi cota parte la o discutie atat de tehnica.
                  Insa, din ce vad eu, ursa major este sigur pe ceea ce spune si creeaza o logica si pt un profan ca mine (ma duc mai tarziu sa caut si eu ce-i aia root-are, ROM si papuci la tava, ca sunt pe langa).
                  Unul ce creeaza o logica pentru un prost, de obicei are informatiile bine structurate si atent documentate.
                  Mai are si-o varsta.
                  Na, zic si eu ca are o probabilitate destul de mare sa se priceapa la lucrurile astea.
                  Ca tu esti mai tanar si crezi ca nu, e partea a 2 a. Generation gap-ul a fost prezent mereu. Si n-a inceput nici cu mine, nici cu tine.

Comment

• Io zic sa revenim asupra varstei, ca nu prea conteaza varsta cat anii de experienta in domeniul respectiv. As face o paralela cu soferia, nu esti un bun sofer doar ca ai permis de 40 de ani.

PS: daca schimbati geamul telefonului sa aveti grija sa aibe transparenta necesara ajungerii luminii la senzorul de proximitate, altfel functioneaza doar in conditii de luminozitate buna, nu si noaptea.

In rest, Ursa zice bine cu telefoanele, 99% isi cumpara un telefon pentru a-l folosi asa cum vine, nu sa-l indopi cu programele pentru eficientizarea sistemului.
                    Last edited by 827sam; 14 October 2014, 12:41.
                    Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• In schimb admiti mai usor ca nu le stii pe toate la 40 de ani, decat o faceai la 25.

Comment

• Vârsta e irelevantă: cunosc moși de 25 de ani și copii de 60. La agerimea minții. La 48 ai mei încă îmi place să-mi bag nasul și coada în toate. Câteodată mai dau și de câte un rahat, cum am făcut încercând să dialoghez cu amicul bGy, care habar n-are decât golănisme și "a mea-i mai mare!". Mă interesează orice domeniu și sper să nu mă părăsească niciodată această curiozitate copilărească.
                        Experiența e altceva. La aia timpul lucrează.
                        Last edited by ursamajor; 14 October 2014, 12:54.

Comment

• Deci e clar s-a stabilit, pe forumul loganclub este mai bun WP-ul decât un Android.
                          Trăiască WP

sigpic

Comment

• Nu există "e mai bun". E mai bun ce ți se potrivește. Un telefon e limitat ca aplicabilitate. Chiar și o tabletă, fie ea cu tastatură. Încă laptopul e suveran pentru aplicații serioase. Telefonul, pentru net, mail, socializare etc. La ce bun un telefon cu un OS complicat/lent/laggy? Un OS viabil și fiabil e calea. Se tinde spre dispozitive în care end user-ul să nu-și mai bage nasul, cum a fost odată cu trecerea la TV-urile pe integrate.

Comment

• Cezar, cum ziceai ca se numește serviciul prin care vorbești de pe PC?
                              Am impresia ca exista de pe vremea când foloseam Nokia e72, dădeam mesaje și vorbeam pe PC suite. Nu ma deplasam de la pc.
                              De asemenea îmi place aplicația dezvoltata de cei de la Digi și anume Digi Oriunde. Foarte tare ideea.

sigpic

Comment

• Viber, ce-are? N-a inventat Digi apa caldă.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google