Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Frate iar te bagi ca musca în lapte? vezi ca te ignor, ignora-ma și tu pe mine fratele meleu, autostiutorule, imparatule.
    Digi Oriunde nu are nici o treaba cu viber sunt servicii complet diferite.
    ... Digi Oriunde iti permite in plus sa efectuezi apeluri VoIP (voice over IP) la tarifele de care beneficiezi in prezent in abonamentul tau de telefonie.
    Adica mai concret unde ai acces la Wi-Fi poți suna pe cineva care NU ARE WI-FI PE TELEFON.
    Îți ia din minutele în rețea.
    Vo-Ip ai auzit de el?
    cumetre Lasă-mă nu te mai baga în seama ca ești pe lângă

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
    sigpic

Comment

• Lol, de-aia ți-ai luat Samsung Galaxy pârț, să stai cu frica de minute? Am minute de nu le vorbesc. Care-i avantajul la Digi? Sun din minutele pe care le am, n-am nevoie de VoIP. Cu Viber, în schimb, vorbesc cu neamurile din străinătate la preț zero. Face și Digi la fel?

VoIP folosește firma la care lucrez pentru teleconferințele din fiecare zi de vineri. Iar, n-ai inventat tu apa caldă.

PS: vezi că mere și pe 3G. Nu știu să mai fie azi oameni care să nu aibă date 3G pe abonament.
      Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
      Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Ce treaba are viber cumetre?
        îți repet, nu îți trebuie net decât pe un singur dispozitiv și anume al tău.
        Când am fost în străinătate ne-a fost de mare folos când doream sa sunam în tara GRATIS. Interlocutorul nu trebuia sa aibă netul activ sau instalat cine știe ce aplicație pe telefon.
        Nu e vorba de România e vorba de străinătate, în România toți avem zeci de mii de minute.
        zi-mi un serviciu in afara de digi oriunde care pot sa folosesc VoIP din minutele proprii.
        Frate logic ca mai exista, de exemplu skype, dar este cu credit și nici nu apare numărul tău personal de telefon.
        EȘTI PRAF.

Last edited by bGy; 14 October 2014, 14:19.
        sigpic

Comment

• Puiule, gratis vorbești doar full VoIP. Adică și tu și ăla sunat conectați la net. Ăsta e VoIP veritabil. Când suni VoIP (tu) la Voce (ăla fără WiFi/3G) plătești sau îți iau minute din rețea (dacă e cazul, adică atunci când vorbești cu abonat Digi).

(Convorbirile nelimitate in retea sunt conditionate de tipul de abonament pe care il ai. Daca abonamentul tau nu contine convorbiri gratuite in retea, poti trece acum catre un astfel de abonament. Detalii despre aceste abonamente, aici ).
          Cand te afli in roaming, daca utilizezi Digi Oriunde, platesti convorbirile ca si cum te-ai afla in Romania;deci beneficiezi in roaming de tarifele nationale!
          - citat de pe site-ul RDS.

Mare spanac! Și la Viber poți vorbi gratis cu ORICINE full VoIP sau încarci în cont 2-3 euro din care vorbești, LA NEVOIE (de câte ori ai nevoie?), VoIP la Voce.

Comment

• Asa ca alternative exista multe, dar ce a făcut digi nu exista la niciun operator din România, tot praf ramai.
            Tocmai am spus mai sus ca exista și skype.
            În primul tău post nici nu știai cu ce se mănâncă digi oriunde credeai ca ai nevoie de net pentru asta.
            Ești praf oricum, îți repet și acum dă-mi ignore.

sigpic

Comment

• Lol, o dai la-ntors. Habar n-ai ce-i VoIP și vrei să te cred că ej admin de sistem.
              Te-ai dat singur de gol că habar n-ai. Viber ce-o fi dacă nu VoIP?
              Originally posted by bGy View Post
              Digi Oriunde nu are nici o treaba cu viber sunt servicii complet diferite.
              ... Digi Oriunde iti permite in plus sa efectuezi apeluri VoIP (voice over IP) la tarifele de care beneficiezi in prezent in abonamentul tau de telefonie.

Păi, dacă eu îs praf, tu ej pulbere demult.

Comment

• DigiMobil are semnal in zonele rurale?
                Te pishi pe ele minute si si pe modalitatile cum le poti folosi, daca nika/nada semnal. Mai bine aprinzi focul si dai semnale ca indienii, daca n-ai Orange/Vodafone, ca .T... magenta asta e tot varza la semnal.
                Last edited by mr.K; 14 October 2014, 14:43.

Comment

• Are semnal pentru ca, ce crezi, a semnat contract cu Vodafone .
                  Cum iese de sub semnalul Digi, poc telefonul iti arata roaming si semnal de la Vodafone .
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• La naiba, si eu am renuntat la DigiMobil.

Comment

• Originally posted by ursamajor View Post
                      Lol, o dai la-ntors. Habar n-ai ce-i VoIP și vrei să te cred că ej admin de sistem.
                      Te-ai dat singur de gol că habar n-ai. Viber ce-o fi dacă nu VoIP?

Păi, dacă eu îs praf, tu ej pulbere demult.
                      Ce crezi? Eu vorbeam de un serviciu românesc.
                      Altfel puteam spune de Skype, te pup din mers.

Pentru tine sunt șomer.

Originally posted by mr.K View Post
                      DigiMobil are semnal in zonele rurale?
                      Te pishi pe ele minute si si pe modalitatile cum le poti folosi, daca nika/nada semnal. Mai bine aprinzi focul si dai semnale ca indienii, daca n-ai Orange/Vodafone, ca .T... magenta asta e tot varza la semnal.
                      Era vorba de internet care îl poți avea de la o cafenea din afara. Poți suna din minutele naționale adică nelimitate.

Last edited by bGy; 14 October 2014, 14:48. Reason: Automerged Doublepost
                      sigpic

Comment

• Originally posted by bGy View Post
                        Asa ca alternative exista multe, dar ce a făcut digi nu exista la niciun operator din România, tot praf ramai.
                        http://www.upc.ro/telefonie/aplicati...bil/upc-phone/ ?!

"Suni de pe mobil cu numarul de fix folosind minutele incluse in abonamentul de telefonie fixa."
                        Mazda 2 SkyActiv-G 90
                        ex: Skoda Octavia 2 FL 1.8 TSI

Comment

• Chiar nu știam ca au și cei de la UPC, bravo lor, un serviciu super util.
                          Personal nu dețin nici Digi mobil nici UPC dar apreciez astfel de servicii.

sigpic

Comment

• Hai sa deschidem discutia despre operatori in alta parte,sa facem ceva dedicat,sunt multe de discutat,poate facem sectiune dedicata fiecarui operator,unde sa ii laudam sau sa injuram,poate intra si un reprezentant de al lor, sa se apere sau sa primeasca laudele.Sa lasam sectiunea asta strict pentru Android-iOS-WP.Multumesc !
                            LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Originally posted by bGy View Post
                              Cezar, cum ziceai ca se numește serviciul prin care vorbești de pe PC?
                              Am impresia ca exista de pe vremea când foloseam Nokia e72, dădeam mesaje și vorbeam pe PC suite. Nu ma deplasam de la pc.
                              De asemenea îmi place aplicația dezvoltata de cei de la Digi și anume Digi Oriunde. Foarte tare ideea.

Hand off.
                              Eu vorbesc totusi folosind telefonul ca terminal, doar ca nu ma mai duc sa dau click pe el (de obicei il mai uit prin diverse locuri).
                              Imi place si ca pot trimite sms-uri tot de pe calculator.
                              Acum, sunt sigur ca exista acest tip de tehnologie de ceva timp, insa mac-ul a reusit sa o faca usoara si pt profani (ca mine).

Momentan IOS-ul ofera acest tip de alternativa.
                              Androidul o face? Intreb pt ca efectiv nu stiu.

Comment

• Text from computer. SMS from computer. iMessage for Android. Android SMS from computer.

Pentru ca tehnologia să funcționeze, totuși, e nevoie de două device-uri Apple.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google