If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hand off.
Eu vorbesc totusi folosind telefonul ca terminal, doar ca nu ma mai duc sa dau click pe el (de obicei il mai uit prin diverse locuri).
Imi place si ca pot trimite sms-uri tot de pe calculator.
Acum, sunt sigur ca exista acest tip de tehnologie de ceva timp, insa mac-ul a reusit sa o faca usoara si pt profani (ca mine).
Momentan IOS-ul ofera acest tip de alternativa.
Androidul o face? Intreb pt ca efectiv nu stiu.
interesant ce zici.
Nu știu de android dacă oferă un astfel de serviciu... Chiar as fi și eu interesat.
O nouă tema pentru acasă, ms de pont Cezar.
By enabling iOS 8's Handoff feature on an iPhone and iPad that use the same iCloud account, you can answer your mobile calls on your iPad. I think the iOS de...
Let's take a look at how Apple is bringing together iOS & OSX in this video. We will take a look at "Handoff" and using your computer to make and receive cal...
Last edited by Cezar; 14 October 2014, 19:29.
Reason: Automerged Doublepost
PCH dar ai avut si samsung-uri inainte, si le laudai pe aici, chiar mult !
Am avut S, S plus, S2 si doua bucati S3. Ma enerva lagul, faptul ca se mai blocau uneori, in special s si s plus. Am fost reticent cu privire la iOS, dar dupa cateva luni in care nu s-a blocat, nu are lag, merge de rupe, de ce sa ma intorc la Android? Plus ca aici am telefonul cu 0€ la abonament de 40€. Cum sa nu-l iau? Nu sunt fan iPhone, nu sunt contra Android, fiecare isi cumpara ce-i place sau ce-si permite.
PCH e dezamagit tare ca apple a scos telefoane mai mari. Si drept urmare,acum vrea iphone 6 )
A laudat el peste tot si fordu,lasand deoparte realitatea. Urmeaza laude la adresa iOS-ului.
Sent from my ZP1000 using Tapatalk
Am laudat si laud Fordul. La cat il disper si nu cere decat carburant nu am cum sa nu fiu decat bucuros pentru alegere. Care-i faza cu realitatea, ai tu Ford si te a dezamagit? Sau te doare capul de la mirosul de plastic si delirezi?! Vezi de batatura ta ca te iau frontal.
Ce mor eu dupa papagalii care nu stiu unde e Hala Traian, se incalta cu stangul in dreptul dar isi dau cu parerea despre lucruri sfinte ))
Inca este pe umeri. Zic eu ca si spiritual, nu doar fizic
Revenind: Android ofera posibilitatea de a conecta dispozitivele intre ele asa cum o face Apple?
Cezar, lucruri cu care Apple se lauda in 2014, le face Android-ul, din 2009: Milionele de pixeli, NFC-ul (care apropo, nu functioneaza decat ca sa platesti), conectivitatea (care si aia e discutabila). In afara de marketing, chiar n-au inventat nimic. POATE la anul, pentru urmatorul afon, vor introduce incarcarea wireless, cu surle si trambite...deja folosita de doi ani pe dispozitive cu Windows si Android.
LE: M-am dat pe Moto 360 si nu pot sa spun decat WOW!!!!! Momentan aici se gaseste foarte greu, pentru ca stocurile se epuizeaza in interval de minute, da, am scris MINUTE!
Sorry! Devices on Google Play is not available in your country yet.
We're working to bring devices to more countries as quickly as possible.
Please check back again soon.
Cezar, lucruri cu care Apple se lauda in 2014, le face Android-ul, din 2009: Milionele de pixeli, NFC-ul (care apropo, nu functioneaza decat ca sa platesti), conectivitatea (care si aia e discutabila). In afara de marketing, chiar n-au inventat nimic. POATE la anul, pentru urmatorul afon, vor introduce incarcarea wireless, cu surle si trambite...deja folosita de doi ani pe dispozitive cu Windows si Android.
LE: M-am dat pe Moto 360 si nu pot sa spun decat WOW!!!!! Momentan aici se gaseste foarte greu, pentru ca stocurile se epuizeaza in interval de minute, da, am scris MINUTE!
Unde bre poti sa faci o astfel de conectivitate cu androidele. Pune si matale un link.
Incarcare wireless pt utilizatorul de rand? Suna bine
Cum se face? prin inductie? Ca altfel nu vad cum. Cel putin nu acum.
Cezar, exact, prin inductie. E disponibil la nokia Lumia 9xx, 1xxx, Note 3, S5, etc :P
Ce-i drept, cand ai luat telefonul de pe placa de inductie, pa incarcare
Dar hai sa ne mutam in alta parte
Adica nu-i mai bag mufa telefonului, ci il asez mumos pe placa. Mare branza.
Inainte nevoia crea dispozitivul, acum dispozitivul ala imi creaza nevoia de incarcare wireless.
Daca e wireless, ce dracu e firu' ala pana la placa?
Eu am intotdeauna dupa mine un telefon normal, incarcat, pentru cazuri cand oboseste asta de baza. Sau pentru cand are semnal din parti prin zone izolate, intotdeauna e bun un TELEFON, nu un tele-photo-communication device sau ce naiba sunt sculele astea noi vandute drept telefoane.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment