Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Alta intrebare

Pe un Samsung Galaxy Core 4G Black SM-G386F, cred ca pot instala IGO, nu?
    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Bineinteles.

Orice OS ar avea, aveti grija de unde cumparati aparatul
      Zilele acestea toţi ochii din online s-au îndreptat către un site care promite produse electronice şi IT&C la preţuri reduse şi cu 60%, FabricaDeDiscounturi.ro, aşa cum a scris şi bloggerul Alex Mihăileanu pe site-ul Subiectiv.ro 
      Last edited by mr.K; 17 October 2014, 11:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Originally posted by 77sky View Post
        Mi se ofera, la alegere, niste "terminale" si sunt cam in impas.
        Nu m-am jucat, inca, la un Nokia cu W.

Punctele de mai jos sunt scrise in ordinea importantei:

Ma intereseaza in principal o autonomie cat mai mare. (Samsung-ul S5610 actual este genial, la cat il bazai zilnic, rezista 5-6 zile, am ajuns la al doilea an cu el)

O camera foto decenta - am nevoie de asa ceva, in acel moment cand se iveste ocazia, pentru niste detalii gen eticheta (macro, de cele mai multe ori). Am si camera foto dedicata, insa ar trebui sa fac sute de metri zilnic, numai pentru asa ceva (nu mai pun in discutie urgenta unora), asadar...telefonul cu a sa camera foto este f utila.

Sa ruleze eficient, fara blocaje (mai intru acasa pe net, prin wi-fi)

Util ar fi si un modul gps ok, cu o navigatie acceptabila.

Variante:

1. Nokia Lumia 625 white
        2. Nokia Lumia 635 Black
        3. HTC Desire 310 white
        4. Orange Gova Blue
        5. Orange Rono black
        6. Samsung Galaxy Core 4G Black SM-G386F

Cel mai mult ma atrage Orange Rono (1gb ram si o camera de 8 mp), autonomii relativ acceptabile ale ACM, Nokia 635 si Samsung

Asadar...ce ma sfatuiti si de ce?

Danke!

Buna.
        Ai mentionat ca vrei sa ruleze eficient, fara laguri...asta inseamna ca trebuie sa elimini din ecuatie samsung-ul. (stiu ce spun, sunt la al doilea samsung si pana si S3-ul se balbaie).
        Desire 310 avea fostul meu sef....hardware slab cu android - not good, plus ca pe partea de camera e foarte slab...ai nevoie de conditii aproape de perfectiune ca sa scoti o poza decenta.
        Despre smarphone-urile "orange" personal nu am o parere prea buna, mai ales ca nu sunt altceva decat Huawei si ZTE rebranduite de orange.
        Raman cele doua modele Nokia. Strict dintre cele enumerate as alege 625 datorita prezentei LED-ului la camera. Poate pentru unele persoane nu e un must-have, dar stii ce mult conteaza cand nu-l ai?
        De miscat se misca foarte bine ambele modele, pozele sunt decente spre bune si feeling-ul e foarte bun. Sunt telefoane mai grosute, mai robuste, simti ca ai ceva serios in mana. Comparativ, mereu cand tin S3-ul in mana am senzatia ca tin un lucru foarte fragil si ma tem sa nu-l scap. Bine, alte persoane poate vor un telefon mai finut.
        Oricum, pana la suma de 1000 de lei si in jurul acestei sume, terminalele nokia cu windows nu au egal.
        Sper ca te-am ajutat!
        Last edited by mariusnicolae; 17 October 2014, 20:13.

Comment

• Interesanta faza: dupa ce m-am decis la modelul de Samsung descris anterior, aflam ca nu il mai au in lista promotionala.
          Nu primisem sfaturi, inca de la mon fraire (am anumite motive sa ma incred in el) si de la altii.
          Intre timp si el m-a sfatuit si colegul IT-ist, acum si tu mariusnicolae, in final am comandat acest LUMIA 625 (are blitz-ul care ma ajuta enorm la executia de poze anuntata anterior). Imi place si laudata navigatie a lui, precum si conexiunea rapida a GPS-ului.

Multumesc de ajutor, chiar m-au inspirat cele scrise aici (nu am avut tangenta cu "aparatura" asta, pana acum 1 luna, cand i-am luat sotiei un V Smart 4)
          Last edited by 77sky; 18 October 2014, 21:33.

Comment

• să-l folosești sănătos și sa revi cu un scurt review sa știm și noi pe. viitoare cu cine avem de a face.

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
            sigpic

Comment

• ce parere aveti, g2 mini o sa primeascaandroid l?
              sigpic

Comment

• Originally posted by 77sky View Post
                Interesanta faza: dupa ce m-am decis la modelul de Samsung descris anterior, aflam ca nu il mai au in lista promotionala.
                Nu primisem sfaturi, inca de la mon fraire (am anumite motive sa ma incred in el) si de la altii.
                Intre timp si el m-a sfatuit si colegul IT-ist, acum si tu mariusnicolae, in final am comandat acest LUMIA 625 (are blitz-ul care ma ajuta enorm la executia de poze anuntata anterior). Imi place si laudata navigatie a lui, precum si conexiunea rapida a GPS-ului.

Multumesc de ajutor, chiar m-au inspirat cele scrise aici (nu am avut tangenta cu "aparatura" asta, pana acum 1 luna, cand i-am luat sotiei un V Smart 4)

Sa-l folosesti cu placere!
                Eu m-am bazat pe experienta personala.
                I-am cumparat sotiei de curand un lumia 530 si imi place foarte mult cum se misca si cum se lucreaza cu el.
                Cat de curand voi trece si eu la lumia 925.

Comment

• Curand o sa cumparati Microsoft Lumia, Nokia ca denumire nu va mai fi pe telefoane.

Comment

• Și ce? E dreptul lor.
                    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Si ce, ce?
                      Doar ziceam, ma doare pe mine de Nokia, Microsoft si altele, fix de nu mai pot.

Comment

• Originally posted by mariusnicolae View Post
                        Sa-l folosesti cu placere!
                        Eu m-am bazat pe experienta personala.
                        I-am cumparat sotiei de curand un lumia 530 si imi place foarte mult cum se misca si cum se lucreaza cu el.
                        Cat de curand voi trece si eu la lumia 925.
                        Folosesc o laie

Dupa ce solicitasem Samsung=ul anterior si se comunica faptul ca nu il mai au pe stoc (la nici 24 de ore trecute de la primirea ofertei lor!), aceeasi faza si cu Lumia 625...
                        De 635 nici nu ma gandesc, lipsa "licuriciului" precum si autonomiile acm, sunt impedimente decisive.

In continuare dam la undita, poate isi reinnoiesc oferta.

Poate apare "Fereastra Lumia", intre timp,

I'll be back, in momentul aparitiei noutatilor

Comment

• Mi se parea mai ok sa isi pastreze numele Nokia..
                          Daca sunt posesori de tel,Evolio,Allview ,Serioux,cum vi se par ?

Comment

• In niciun fel.

Comment

• Originally posted by Allyn_y View Post
                              Daca sunt posesori de tel,Evolio,Allview ,Serioux,cum vi se par ?
                              Te interesezi și tu despre ele pe un site de mașini. Ai să primești răspunsuri ca amicul, care, pun pariu, n-a butonat niciodată vreunul.
                              Chiar și la chinezăriile alea (brănduite) contează dotarea hardware, care dă prețul. Mai ieftin, mai slab/prost. Mai mult însă, contează suportul tehnic: update-uri de soft pentru remedieri de bug-uri sau pur și simplu update-uri. Aici nu prea stau bine. Încolo, sunt telefoane OK și de la chinezi, nu e musai să fie Nexus, Samsung sau LG.
                              Vezi pe Softpedia că se vorbește despre mai multe modele de telefoane. Combinat cu un site unde găsești specificațiile tehnice (gen gsmarena), îți poți face o idee despre un telefon.
                              Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
                              Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Xperia M2 nu iti place? Il au pe stoc cei de la orange la un pret bun!
                                MY CLA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google