Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Prestige-imi place,am sa ma uit
    ursamajor-mersi pt sfat

Comment

• Originally posted by Allyn_y View Post
      Mi se parea mai ok sa isi pastreze numele Nokia..
      Daca sunt posesori de tel,Evolio,Allview ,Serioux,cum vi se par ?
      Eu detin un Allview Viper S, si la suma pe care ma dat pe el isi face treaba multumitor,nu are lag cel putin deocamdata si zilele trecute am primit si update la android 4.4,in concluzie camera buna in conditii de lumina,in lipsa luminei nu face poze chiar asa pune,daca esti un fan al jocurilor merge totul pe el fara sacadari, un minus la el ar fi ca nu poti sa folosesti 3g decat pe o singura cartela si anume pe cea microsim....baterie buna...

Comment

• Originally posted by PRESTIGE View Post
        Xperia M2 nu iti place? Il au pe stoc cei de la orange la un pret bun!
        Pe stoc ?!?

Tot vanez site-ul Orange, mai ceva ca la bursa

Ia arunca un ochi pe atasament...De acest model vorbim?
        Attached Files
        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Da, despre acela este vorba. Am achizitionat si o bucata zilele trecute online. Defapt am vorbit cu cei de la ofertare si am prelungit/modificat abonamentul. Isi merita banii!
          MY CLA

Comment

• Revin cu păreri despre xperia z1. ÃŽnafara faptului că se misca foarte bine, face poze mai ceva ca un aparat, bateria tine pana la 4 zile, la o utilizare normala( câteva mesaje, apeluri telefonice, câteva poze și puțin facebook). E puțin cam mare pentru a fii purtat în buzunar, dar compensează cu faptul că e rezistent la apa.

Comment

• Originally posted by 77sky View Post
              Folosesc o laie ...

In continuare dam la undita, poate isi reinnoiesc oferta.

I'll be back, in momentul aparitiei noutatilor
              Pestele a muscat!

Culmea, dupa ce timp de zile bune, acelasi mesaj aparea: "Acest produs nu se mai aprovizioneaza", in momentul in care am primit oferta Orange, era in lista.
              In fine, de 2 zile il stresez (sa fie limpede: N. Lumia 625).
              Tin sa mentionez ca am si un HUanciungpo (HUAWEI) Ascend G510, este incomparabil.
              Fluenta cu care se misca Lumia, lipsa restarturilor pe care le lua H. (cand il stresam, dar nu cu cine stie ce aplicatii), e ...departe.
              Intr-adevar sistemul de operare nu exploateaza la maxim resursele telefonului.
              Amandoua au 512 ram, insa...unii "sunt mai mari".
              Cand vad cum se misca huanciungponcun, ma irita, blocaje, gatuiri, parca esti intr-o masina care incearca sa depaseasca si...incepe sa "tuseasca"..

Naspa!

Paginile de internet, cu mult mai rapid se incarca.
              Are si el parti negative: lipsa personalizarilor, precum la Android.

Mai...butonam!
              Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

• Te cred.
                Android-ul e trasura cu un magar obosit pe langa windows.
                Sa vezi cum se misca lumia 530 pe langa ""samsungponcun"
                Ce-i drept, lipsesc unele "libertati" ale androidului, insa depinde si la ce foloseste fiecare un smartphone.

Spor la butonat!

Comment

• Depinde despre ce platforme hardware, discutam
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Lollipop se muta si pe nexus 4 si 5, atunci vreau sa vad replica microsoft
                    http://www.auplod.com/u/poudal5a95e.png

Comment

• Originally posted by darksid3 View Post
                      Depinde despre ce platforme hardware, discutam
                      Modelul de care vorbeam e un S3, care se misca precum o gloaba.
                      Telefon care in 2012 era ditai flagship-ul Samsung.
                      Acum isi ia macel de la un low-cost pe windows cu un hardware la jumatatea coreeanului.

Comment

• Suntem in 2014, inseamna diferenta mare si in plus, s3 a mers parfum cu 4.1.2. Ala a fost Androidul potrivit pt platforma hardware. La 4.3 a clacat. Ca sa compari Android fara sa iei in considerare terminalul pe care ruleaza, inseamna lipsa de obiectivism.
                        Tare as vrea sa vad cum ruleaza ios si windows, pe cateva sute de platforme diferite, fiecare cu mod-ul diferit si interfete specifice sau jdemii de configuratii hardware. E, atunci discutăm despre sisteme de operare.

Comment

• Asa la orice device, inclusiv apple:
                          a. am facut update la tableta (ipad 4) 8.1 - se misca de 3 ori mai prost ca softul 7.1
                          b. am facut updata la telefon 8.1 - se misca o idee mai lent ca cel vechi (5s)
                          c. am facut update la mac os X Mavefleoshc - asta-i singurul ok
                          d. am facut update la apple tv - merge o idee mai lent.
                          Morala:
                          Lasa-le frate fara update ca merg bine asa
                          Sau, fa-le update, insa pregateste-te sa schimbi terminalul!

PS: sa vezi cum ruleaza 7.1 pe iphone 4. E hilar chiar))
                          Last edited by Cezar; 15 November 2014, 01:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Astept Android 5, ca tare se bat cu pumnul in piept, cei de la Google, ca e revelatia secolului. Parca vad ca o sa fie telefonul/tableta, mai lente

Comment

• Mai bine nu mai faci update.

Comment

• Microsoft has announced it will update all WP8-powered Lumia phones with Windows 10 next year. We have some wonderful news to all Lumia owners around the...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google