Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multe cuie, Apple! :hihi:
    Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
    Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Plus ca fiind toate updatate, m-as fi asteptat sa lucreze perfect un device in colaborare cu altul.
      De unde....
      Morala: nu mai fac update sa ma omori!

PS: Sa le dau la cuie!

Comment

• Dă-le și tu timp update-urilor alea să se "așeze".
        Eu am făcut pasul la 5" de la 4,3". Cam monstruleț telefonul, dar nici ochii mei nu mai sunt ce-au fost... În plus, pot juca ping-pong când doresc, dacă mai găsesc un doritor.
        Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
        Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Iphone 6?
          De ce sa le dau timp? Ei mi-au luat banii in rate? sau cand am fost multumit de produs?
          Nu vreau nimic mai mult decat ceea ce am platit: no lag, no freeze, no nada!
          Pt lag, freeze-uri si alte basini, exista windows crack-uit pe platforma facuta din piese de pe vapor, ce costa 1/2 de pret.

Alta problema acum: nu importa pozele din telefon! Experienta "premium"!

Comment

• Pai de ce crezi ca dupa o saptamana de folosire afon, l-am dat?
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• De parca terminalele android sunt diferite Aceleasi "probleme" cu diferenta ca la Samsung apar astfel de probleme cu mult inainte de a face un update. Eu inca sunt extrem de multumit de cum se misca iPhone 5 si nu simt nevoia de altceva. iPhone 6 nu imi prea place. De fapt nu exista telefon in prezent care sa-mi fure mintile...cum am fost cu S2, S3 sau iPhone 5
              Last edited by PCH; 24 November 2014, 22:53.

Comment

• Am rasfoit putin si majoritatea expertilor aproba aceasta afirmatie : Samsung Note 4 este cel mai complet smartphone,exista reviewuri comparative cu iPhone 6 Plus unde este clar ca Note 4 iese castigator.
                Displayul este cel mai reusit de pe un smartphone,camera este cam cea mai buna all over,autonomie foarte buna,design imbunatatit cu aspect premium,si functionalitati mult peste ce ofera iPhone 6 Plus.

Comment

• Originally posted by PCH View Post
                  De parca terminalele android sunt diferite Aceleasi "probleme" cu diferenta ca la Samsung apar astfel de probleme cu mult inainte de a face un update. Eu inca sunt extrem de multumit de cum se misca iPhone 5 si nu simt nevoia de altceva. iPhone 6 nu imi prea place. De fapt nu exista telefon in prezent care sa-mi fure mintile...cum am fost cu S2, S3 sau iPhone 5
                  Cocosh, mai stai cu afonul lipit de router, ca sa ai semnal wifi? :-"

Comment

• La semnal nu-s probleme. Insa, ce imi displace este lipsa de comunicare (pe care Puie Apple o anunta ca fiind fabuloasa).
                    Pai cum ma-sa e posibil sa nu-mi mearga conexiunea dintre Iphone / ipad si apple tv (toate updatate), insa sa mearga perfect os 7 cu apple tv updatat?
                    Pt cine are Iphone: NU FACETI UPDATE!
                    Pt cine are Imac: faceti update!
                    Pt cine are ipad4: NU FACETI UPDATE!
                    PT cine are apple TV: NU FACETI UPDATE!
                    Pt cine are laptop air: NU FACETI UPDATE!

Pt cine nu are ipad: luati-va unul sh, neupdatat sau un air 2.
                    Pt cine nu are apple tv: luati-va doar daca aveti un cont deschis in America, si un ip ce nu e din romania (ca sa aveti acces la netflix si altele asemenea, ce sunt geniale - cam 8 dolari pe luna si aveti toate filmele in fullhd, fara reclame si fara tampenii).
                    Pt cine nu are asta, apple tv = shit! Mai bine va luati un cablu!
                    Pt cine nu are imac insa vrea: da-l dracului!

Comment

• Pentru cine nu are apăl: Rămâneți așa!
                      Poti sa ai acces la netflix si care mai sunt, cu un banal Smart tv.

Comment

• Poti sa ai acces daca esti in America, altfel ura si la gara.
                        In romanica merge si pe apppletv, cu un mic shunt.
                        Sau, mai merita appletv2, cu jailbreak.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Un test de incarcare a youtube-ului.
                        Acum al dracului, merge.
                        Last edited by Cezar; 25 November 2014, 12:12. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ma anunți când vinzi 5s-u Cezar poate am bani.
                          sigpic

Comment

• @ Darksid3 Am schimbat atat router-ul cat si furnizorul de internet si merge normal acum

Comment

• Mai bine schimbai telefonul

Comment

• Originally posted by Allyn_y View Post
                                Am rasfoit putin si majoritatea expertilor aproba aceasta afirmatie : Samsung Note 4 este cel mai complet smartphone,exista reviewuri comparative cu iPhone 6 Plus unde este clar ca Note 4 iese castigator.
                                Displayul este cel mai reusit de pe un smartphone,camera este cam cea mai buna all over,autonomie foarte buna,design imbunatatit cu aspect premium,si functionalitati mult peste ce ofera iPhone 6 Plus.
                                Note 4 si i6+ sunt phablete.Parerea mea este ca titlul de cel mai bun smartphone 2014,il merita LG G3.Are de toate, ecran mare in carcasa mica,baterie buna,camera bunicica,soft care nu sughita la greu si nu in ultimul rand pret.
                                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google