Multe cuie, Apple! :hihi:
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Dă-le și tu timp update-urilor alea să se "așeze".
Eu am făcut pasul la 5" de la 4,3". Cam monstruleț telefonul, dar nici ochii mei nu mai sunt ce-au fost... În plus, pot juca ping-pong când doresc, dacă mai găsesc un doritor.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Iphone 6?
De ce sa le dau timp? Ei mi-au luat banii in rate? sau cand am fost multumit de produs?
Nu vreau nimic mai mult decat ceea ce am platit: no lag, no freeze, no nada!
Pt lag, freeze-uri si alte basini, exista windows crack-uit pe platforma facuta din piese de pe vapor, ce costa 1/2 de pret.
Alta problema acum: nu importa pozele din telefon! Experienta "premium"!
Comment
-
De parca terminalele android sunt diferite Aceleasi "probleme" cu diferenta ca la Samsung apar astfel de probleme cu mult inainte de a face un update. Eu inca sunt extrem de multumit de cum se misca iPhone 5 si nu simt nevoia de altceva. iPhone 6 nu imi prea place. De fapt nu exista telefon in prezent care sa-mi fure mintile...cum am fost cu S2, S3 sau iPhone 5Last edited by PCH; 24 November 2014, 22:53.
Comment
-
Am rasfoit putin si majoritatea expertilor aproba aceasta afirmatie : Samsung Note 4 este cel mai complet smartphone,exista reviewuri comparative cu iPhone 6 Plus unde este clar ca Note 4 iese castigator.
Displayul este cel mai reusit de pe un smartphone,camera este cam cea mai buna all over,autonomie foarte buna,design imbunatatit cu aspect premium,si functionalitati mult peste ce ofera iPhone 6 Plus.
Comment
-
Originally posted by PCH View PostDe parca terminalele android sunt diferite Aceleasi "probleme" cu diferenta ca la Samsung apar astfel de probleme cu mult inainte de a face un update. Eu inca sunt extrem de multumit de cum se misca iPhone 5 si nu simt nevoia de altceva. iPhone 6 nu imi prea place. De fapt nu exista telefon in prezent care sa-mi fure mintile...cum am fost cu S2, S3 sau iPhone 5In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
La semnal nu-s probleme. Insa, ce imi displace este lipsa de comunicare (pe care Puie Apple o anunta ca fiind fabuloasa).
Pai cum ma-sa e posibil sa nu-mi mearga conexiunea dintre Iphone / ipad si apple tv (toate updatate), insa sa mearga perfect os 7 cu apple tv updatat?
Pt cine are Iphone: NU FACETI UPDATE!
Pt cine are Imac: faceti update!
Pt cine are ipad4: NU FACETI UPDATE!
PT cine are apple TV: NU FACETI UPDATE!
Pt cine are laptop air: NU FACETI UPDATE!
Pt cine nu are ipad: luati-va unul sh, neupdatat sau un air 2.
Pt cine nu are apple tv: luati-va doar daca aveti un cont deschis in America, si un ip ce nu e din romania (ca sa aveti acces la netflix si altele asemenea, ce sunt geniale - cam 8 dolari pe luna si aveti toate filmele in fullhd, fara reclame si fara tampenii).
Pt cine nu are asta, apple tv = shit! Mai bine va luati un cablu!
Pt cine nu are imac insa vrea: da-l dracului!
Comment
-
Poti sa ai acces daca esti in America, altfel ura si la gara.
In romanica merge si pe apppletv, cu un mic shunt.
Sau, mai merita appletv2, cu jailbreak.
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Un test de incarcare a youtube-ului.
Acum al dracului, merge.
Comment
-
Originally posted by Allyn_y View PostAm rasfoit putin si majoritatea expertilor aproba aceasta afirmatie : Samsung Note 4 este cel mai complet smartphone,exista reviewuri comparative cu iPhone 6 Plus unde este clar ca Note 4 iese castigator.
Displayul este cel mai reusit de pe un smartphone,camera este cam cea mai buna all over,autonomie foarte buna,design imbunatatit cu aspect premium,si functionalitati mult peste ce ofera iPhone 6 Plus.LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
Comment