Originally posted by ursamajor
View Post
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Lg G3 dupa o saptamana si ceva. Experienta android este similara cu Nexus - fluiditate, viteza, zero erori. Momentan ruleaza 4.4.2. Mult peste Nexus 5 la capitolul camera video si inregistrare video. Pozele ies mai bine decat la multe sapuniere ale anilor 2000. Ecranul este demential iar filmele quad hd se vad pur si simplu ireal. Comparativ cu samsung s5, ca fost posesor, spun ca g3 este mai fluid si mai matur, ca device.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Buna.
Am si eu un asus memopad ME70C de putin timp.
In mare sunt multumit de tableta, insa ma cam deranjeaza faptul ca toate aplicatile merg direct in memoria tabletei si cardul ramane gol. (memoria ei disponibila e doar putin peste 5 GB)
Practic am doar vreo 20 de aplicatii pe ea, ca mai multe nu incap.
M-am gandit sa-i fac un root ca sa pot folosi si cardul. Practic prin root vreau doar sa mut aplicatiile pe card si sa sterg aplicatiile inutile de pe ea, nu vreau sa pun alte rom-uri si mai stiu ce alte bazaconii.
Ma puteti ajuta cu un link la un tutorial step-by-step pentru rootarea acestui model de tableta?
Si inca ceva: credeti ca as putea s-o stric in timpul rootarii? Nu sunt nici afon insa nici IT-ist, nu am mai facut niciodata root pe telefon, desi am mai avut 3 telefoane cu android.
Dupa rootare, daca am ceva probleme cu ea si trebuie trimisa la garantie, pot reveni la softul stock?
Multumesc!
Comment
Comment