unele aplicatii raman pe telefon, e si normal! Instaleaza App2SD si vezi de acolo ce poti muta ;)
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Salut,
Am nevoie de un smartphone dual-sim si m-am orientat, pentru moment, la Nokia Lumia 730.
Are cineva modelul asta?
Imi puteti sugera alt model, fie Android, fie WP?If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!
Comment
-
Originally posted by Niki View PostSalut,
Am nevoie de un smartphone dual-sim si m-am orientat, pentru moment, la Nokia Lumia 730.
Are cineva modelul asta?
Imi puteti sugera alt model, fie Android, fie WP?
Ai si la el Quad Core de 1.2 GHz , 1 Mb RAM.Last edited by mr.K; 20 March 2015, 10:14.
Comment
-
Originally posted by ursamajor View Post
Comment
-
Dacă pui informații reale și verificate... din ce mai știu, Xiaomi deja e-n teste cu Microsoft. Nu știu de Lenovo, deși au anunțat și ei ceva.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Comment
-
Niki eu am de cceva timp asa cv http://www.emag.ro/telefon-mobil-all.../pd/DLBXCBBBM/ si sunt foarte multumit de el,nu am avut nici o problema cu el
Comment
-
Au evoluat destul și chinezii ăia. Și eu am fost circumspect când am luat P6Life, dar acum am și un X2Soul. Merg impecabil ambele. Brandul a fost odată. Acum doar plătești în plus.
Cât despre rebrănduit, tot mai avantajat ești dacă-l iei din țară, căci ai și garanție. Și ești și nițel patriot, deși s-a demonetizat cuvântul din pricina inculturii sau snobismului.Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
Comment
-
Eu dețin un Zopo zp1000 de aproape un an. Telefonul a costat 235$ pe atunci. Ecran HD 5", ram 1gb, 16gb rom, octacore 1,8 și alte cele. La banii ăștia nu prea aveam ce sa iau cu specificațiile astea.
Pana acum nu am avut nici o problema cu el. Se misca impecabil.
Singurul inconvenient este garanția, care nu prea e valabila dacă îl iei din china.
Comment
-
Bre niki ia frate un telefon care sa-ti satisfaca nevoile. Daca n-ai treaba multa cu el, ia-l pe cel mai ieftin.
Daca vrei facebuci, mail si alte nimicuri mergi la noika lumnia.
Vrei aplicatii si restul taraseniilor, ia-ti un android sau iphone.
Eu acum as lua cel mai ieftin telefon care sa stie mail, web si youtube. Oricum se strica, oricum se sparge, oricum nu conteaza ca ai telefon de 1000 euro sau 100 euro. Conteaza daca ai telefon de 10.000 euro.
Comment
Comment