Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am de 2A, toate sunt marketing. Cezar ști unu scump? Spune-mi numele dar dacă nu încarcă cu 2A îmi dai tu banii înapoi, ce zici?
    Mai precis asta îl am

Last edited by bGy; 16 June 2015, 02:55.
    sigpic

Comment

• adaptoarele 12V/5V nu incarca....sunt o sursa de tensiune de 5V si capabile sa debiteze 2A daca sarcina cere atata.....un telefon sa-l incarci cu 2A......bubuie......identic cum incarc acum de la masina, daca are40Ah il incarci rapid cu max 4A.....altfel.....

trimis de pe tableta cu WI-FI

vrei sa verici un adaptor? il pui la bateriea de 12V iar la iesirea de 5V o sarcina de 10W, sau un rezistenta de 5V/2A=2,5ohmi de putere mai mare de 10W, se va incalzii, sunt becuri auto de rez asta, plafoniera......

funct unui incarcat, este total diferita, este controlat de un procesor, el este in telefon, el mentine un curent constant in acumulator, tensiunea nu este stabila, este in impulsuri si variaza cu tens acumulat , incarcat din interiorul telef este o sursa de curent......

Last edited by Oti; 16 June 2015, 07:58. Reason: Automerged Doublepost
      „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Originally posted by bGy View Post
        Am de 2A, toate sunt marketing. Cezar ști unu scump? Spune-mi numele dar dacă nu încarcă cu 2A îmi dai tu banii înapoi, ce zici?
        Mai precis asta îl am

http://m.emag.ro/incarcator-auto-sam.../pd/D06FJBBBM/
        Incarcarea este conditionata si de telefon (sursa din interior). Din ce stiu, incarcarea se face in trepte, pe curenti diferiti. De exemplu, pana la 60% incarca pe 2A, de la 60 la 90% pe 1,2A, iar de la 90 la 100% pe 0,7A. Evident mai conteaza si daca device-ul are incarcare rapida sau nu.
        Se poate masura usor cu un ampermetru
        Un amanunt important: autonomia unui acumulator incarcat la un curent mic (0,7-1A) va fi mai mare decat autonimia aceluiasi acumulator incarcat la curent mare (2A). Din aceasta cauza in ultimii ani majoritatea producatorilor de tel au folosit surse "mai destepte"
        Din ce am observat la telefoanele incarcate in masina, de la nokia la iphone, absolut toate se incarca mai incet cu incarcatorul de masina comparativ cu cel de priza
        My Ride sigpic

Comment

• In cazul in care patiti asa ceva, sunt si niste rezolvari.
          Un nou bug iOS blochează telefonul printr-un simplu SMS

Comment

• E, ce ziceti?
            Mie unul mi-a placut tare mult. L-am butonat acum ceva zile.

Comment

• E foarte ok telefonul. Îl are colegul bGy de câteva luni și din spusele lui, e foarte mulțumit de el. Mai ales prețul... 1350 lei
              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• A, super. Da-mi si mie nr lui de telefon prin pm sa-l intreb cum merge.
                Ms.

Comment

• Din pacate sunt greu de gasit. Cel putin in America, daca il gasesti disponibil, aprinzi o lumanare de bucurie
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                    A, super. Da-mi si mie nr lui de telefon prin pm sa-l intreb cum merge.
                    Ms.
                    Ți-l oferă el.
                    Originally posted by darksid3 View Post
                    Din pacate sunt greu de gasit. Cel putin in America, daca il gasesti disponibil, aprinzi o lumanare de bucurie
                    Nu îl poți comanda de pe site-ul lor oficial?
                    My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Il comanzi dar pana vine...

Comment

• Mie mi-au dat termen 10 zile. Nu sunt inca total convins ca am nevoie de un telefon nou, insa asta chiar mi-a placut. La fel si google nexus.
                        Ce mi se pare haios: apple e printre codasi la telefoane. Sta bine la calculatoare, unde chiar vad diferenta. Dar la telefoane, sa dea dracii in burta lor daca inteleg preturile.
                        E ca la BMW: de ce mama zmeilor vreti sa-mi vindeti o navigatie cu ecran de tot rahatul, cu procesoare de acum 25 de ani, la pret de 2 super dispozitive. Hoti!

Comment

• Foloseste cineva smartwatch cu Android ? Mi s-a pus pata pe un LG Urbane.Acum nu stiu cat de folositor este,precizez ca port un cronograf de la Sector.Il vinde cineva cu 200 euro, sigilat, primit cadou si nu il foloseste.
                          LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Am folosit Moto 360. Personal, mi se pare un gadget in plus, nu musai folositor.

Comment

• Samsung face din nou misto de Apple! Ce poate sa faca Galaxy S6 si nu poate iPhone 6

Clipul e simpatic.
                              Last edited by mr.K; 26 June 2015, 12:31.

Comment

• Lol, de parca padul ala nu trebuie si el la randul lui bagat in priza. Dar nu vad sa ironizeze apple direct, ci pe toti ceilalti (inclusiv apple) cu spartfonuri fara wirelss charging.
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google