Android vs. iOS vs. Windows Phone

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ailalti in afara de Apple nu conteaza, inca.

Comment

• Un S6 edge e la fel de scump ca un Iphone...
      Eu as lua un one plus one. Sau daca vreau sa ma dau smecher in specs, as lua LG G4.

Comment

• M-am uitat acum pe un site (videotutorial.ro), vad ca se recomanda telef chinezesti cu nume ciudate, raport pret/calitate f bun. Asus este pe val la telefoane acum, Brandurile dau rateuri mari la calitate.
        „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
          Un S6 edge e la fel de scump ca un Iphone...
          Eu as lua un one plus one. Sau daca vreau sa ma dau smecher in specs, as lua LG G4.

http://www.anandtech.com/show/7384/s...oid-benchmarks
          Intr-o luna apare one plus 2
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Si in Europa la fel?
            Tu ce parere ai despre o plus? Ca esti mai avizat.

PS: tocmai ce i-am luat sotiei un iphone 6. Sa dea dracii daca inteleg pretul. Cel mult as fi dat 400, poate 450 euro. Dar nu dublu frate... HOTI!
            La fel si la Imac: de Dzeii ma-tii imi ceri 2000 lei pentru un fusion drive? Si de ce nu-mi spui ca o sa mearga uneori la sula pt ca in 2014 ei pun HDD de 5400 rpm!!!!!! pe un dispozitiv de aproape 2000 euro!
            Singurul lucru excelent de la ei este Macbook. Restul, floci in plus (scuzati expresia).

Comment

• One Plus il vad in "echipa" Nexus. Nu Nexus 6, pentru ca au exagerat cu pretul, ci Nexus 5 care si la ora actuala ofera performante si stabilitate de top, la un pret corect.
              La Apple, oricat marketing ar face, daca pui in balanta device-ul si pretul, iti dai seama ca platesti Marul, statutul (desi nu e nici o elita). Adaosul lor este de cel putin 3-4 ori peste pretul normal, e cel mai simplu loc unde sa te uiti ca sa realizezi ca dispozitivele lor sunt mult mai ieftine in realitate. Se pricep la design, la a vinde, acolo e meritul lor, nu la tehnologia implementata, pentru ca niciodata nu a fost top notch.

Comment

• Originally posted by mr.K View Post
                Samsung face din nou misto de Apple! Ce poate sa faca Galaxy S6 si nu poate iPhone 6

Clipul e simpatic.
                Au uitat sa precizeze ca ,telefonul va trebui sa stea dublu timp la incarcat,cel putin al meu G3,pe cablu se incarca de la 10% in 1h si 50min,pe cand la wireless sta si 4h.Consum crescut de energie si nu mai zic ca,telefonul se incalzeste foarte tare la incarcarea inductiva.
                LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

• Si iPhone cat sta in plus laincarcat wireless, o vesnicie?
                  Asta era ideea.

Comment

• Foarte mulțumit de One.
                    Eu și încă 3 colegi de serviciu îl avem și merge impecabil.
                    Momentan am 3 rom-uri instalate pe el și încă testez.
                    Am trecut prin vreo 3 kernel-uri diferite.

Livrarea s-a făcut în 9 zile.

Aștept OnePlus Two pentru upgrade!
                    sigpic

Comment

• Nokia aduce pierderi si la Microsoft.

Compania fondata de Bill Gates a raportat cea mai mare pierdere din istoria sa: 3,2 miliarde dolari, dupa ce afacerea Nokia, incheiata in aprilie 2014, s-a transformat intr-un dezastru de proportii.

Comment

• Pai cum rahat sa vanda ceva cand tot ce-a facut Microsoft a fost sa schimbe sigla telefoanelor Nokia cu a lor. Niciun upgrade la nimic si vor sa bata Apple ... macar aia isi pun marul pe platforme de Samsung si ia ochii "la oameni"
                        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Am luat pana la un urma tot un iphone 6, insa plus.
                          E bun ecranul mai mare si e la fel de simplu de utilizat ca orice iphone.
                          Pretul a fost ok, totul rezonabil.
                          Pe SRL costul unui iphone 6 plus de 64 este 2700, asta la liber.

Comment

• Iti trebuie bumber de protectie. Designul e de asa natura incat ai peste 90% sanse sa spargi ecranul doar daca il scapi pe gresie de la nivelul buzunarului pantalonilor.

Comment

• I-am luat deja.
                              Sotia l-a spart si i-a strambat inclusiv carcasa. Parca-s facute sa stea in vitrina.
                              Iphone e pt lenesi si comozi.
                              Ori pentru "highclass-ul" inchipuit.
                              Insa, nu-si justifica pretul! Ar trebui sa fie undeva la 400 euro, si poate 450 cel mare. Dar 1000... High seack tear!

Comment

• Mie mi s -a zgariat ecranul la ipad dupa numai cateva zile. Doar a alunecat pe parchet, nici vorba de impact.
                                La telefon folosesc Tech 21 Impactology. Marginile sunt protejate de un gel special care poate prelua lovituri foarte puternice. Pretul e destul de piperat (peste 30$) dar protectia e maxima, iar designul e minimalist, nu strica aspectul telefonului.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google