Cele mai safe bumpere raman cele de la element case. Pretul este pe masura, calitate exceptionala. Din pacate, in RO se gasesc doar fake-uri china, mai scumpe decat cele originale
Android vs. iOS vs. Windows Phone
Collapse
X
-
Originally posted by darksid3 View PostMie mi s -a zgariat ecranul la ipad dupa numai cateva zile. Doar a alunecat pe parchet, nici vorba de impact.
La telefon folosesc Tech 21 Impactology. Marginile sunt protejate de un gel special care poate prelua lovituri foarte puternice. Pretul e destul de piperat (peste 30$) dar protectia e maxima, iar designul e minimalist, nu strica aspectul telefonului.
Pare de buna calitate.
Comment
-
Originally posted by darksid3 View PostMai sigure daca porti telefonul in buzunar, in timpul unei curse Moto GP, altfel pentru un daily use e cam overkill, iar aspectul cel mai nasol e sa ia din forma si feelingul telefonului.
Iph 5 cu element case a cazut de la 2,5 m pe gresie si a rezistat fara probleme
Parerea e personala, totul tine de gusturile si nevoia fiecaruiaLast edited by Madutzu25; 24 July 2015, 13:17.My Ride sigpic
Comment
-
-
Sper sa fi postat unde trebuie , mi-am luat un Samsung Galaxy Tab4 (ruleaza cu sistem android 4.4 parca) , ce problema urata am :
- i-am pus un microsd de 32 de gb, pe el am diverse fisiere , ca videoclipuri , documentare si un folder cu musica(mp3 + flac-uri).
- cum pot face sa pot vedea folderul de "Music" de pe microsd-ul meu extern sa se vada in lista de player al tabletei ? ( a venit din fabrica cu un app "Google Music Play")sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
Am dat comanda de asa ceva...
Nu-mi prea mai place aiphonul. Le cam fac de *****, asa ca schimb telefonul.
Comment
-
Hai sa nu fii singurul
ps : Cica vine in prima saptamana din octombrie
Comment
-
ChineJii contraataca.
Chinezii de la LeTV prezentau saptamana trecuta smartphone-ul lor Le 1s, de 173 de dolari. Aparatul are cip MediaTek Helio X10 si ecran IPS la 5,5 inch cu rezolutia 1080p.
La doar o saptamana buna, compania a anuntat ca precomenzile acestui model ajung la 11 milioane de bucati, adica echivalentul a 1,9 milioane de dolari.
Smartphone-ul va fi la vanzare incepand de astazi. El are 3 GB de RAM, 32 GB de spatiu, camere de 13MP si de 5MP, senzor de amprenta si un Android 5.1.1 cu interfata producatorului pusa peste.
Comment
-
Originally posted by Cezar View PostAm dat comanda de asa ceva...
Nu-mi prea mai place aiphonul. Le cam fac de *****, asa ca schimb telefonul.
Daca da, da-ne niste detalii despre cum se misca si ce stie sa faca.
Merci!If it ain't broke, don't fix it!
Comment
Comment