Certuri, Offtopic Si Conversatii Decente!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@SoNyKeL focus sat este o una dintre companiile DTH care se ocupa cu televiziunea prin satelit si a fost cumparata de upc care la randul lui a fost cumparat de orange ...nu stiu daca inca este oficiala dar am lucrat la boomt tv ca agent de vanzari si la sedinte sefii mei tremurau nu stiau ce sa faca pentru ca se asteapta ca orange sa vina cu ceva pachete la preturi bune pentru a castiga clienti.....iar cei mai buni 5 oameni de pe regiunea noastra au trecut la focus printre care si eu :P....a fost o neintelegere cu ei si eu vraeu bani nu sa lucrez pentru altu

cat despre noi 2 chair ma prapadesc de ras ....si eu abia astept sa ne vedem ....dar eu nu beau bauturi alcoolice....cat despre faza cu slabitu nu cred ca are rost sa intru in polemica cu tine....ma trezesc iara cu avertismente si vrajeli din alea ieftine deale tale....si sa stii ca astept clipa aia cu nerabdare sa te vad in fata mea....sa vedem ce regulament mai aplici atunci ;)

Comment

Mai dannyel nici eu nu beau bauturi alcoolice , dece crezi tu ca aplicarea de regulament a fost ceva personal eu chiar nu pricep??? Pur si simplu te-am sanctionat pentru ca asa trebuia tu ai incalcat decizia unui supermoderator si crede-ma ca daca vedea seba inaintea mea topicul iti dadea ban... si drept urmare ti-am dat si dreptul la replica cu acel topic in care tu vroiai sa demonstrezi lumii ca-s analfabet si in cele din urma cristixp a inchis topicul... oricum la cate amenintari mi-am luat sunt imun , mai era un nene brutus pe aici care tot asa ma ameninta si pana la urma am devenit prietenii dar nu mai tu esti mai razbunator asa...

sigpic

Comment

Scandal .... dany ... ai grija sa nu se impiedice shoni ... ca nu stiu cum scapi :P
        sigpicAmbition 1,5 Dci 85CP stock
        :I::N::S::A::N::E: :D::R::I::V::E::R: power by unEL :mafia2:

Comment

@SoNyKeL eu nu te-am amenintat ....ti-am zis ca nu se merita sa ma cobor la nivelul tau...unii vorbesc si altii fac....cine ma cunoaste stie ce fel de om sunt...nu am nimic cu nimeni si respect pe toata lumea....dar cand cineva se ia aiurea de mine ....nu imi convine....cat despre regulament nu am stiut ca nu ai voie sa postezi consecutiv...tu asta ai vrut sa fac si pac pac cum zice ciobanu de jiji ai si dat warn....cu bataia nu rezolvi nimic ....aia iti trece....o sa vezi cand ne vom intalni ce o sa fac ;) si oricum cand imi intra ceva in cap greu imi iese....stii daca ii arati lu unu de ce esti in stare sunt sigur ca dupa aceea nu voi mai avea treaba cu nimeni....nu are rost sa demonstrez lumii ca esti analfabet cum zici tu...ai dovedit tu asta singur ....am observat ca esti imun la amenintari sunt curios daca vei fi imun si la fapte ;)...ne vedem in august in constanta ca vin la mare....voi veni cu 2 masini si voi pleca cu una ....asta in cazul in care nu gasesc pe cineva mai apropiat care sa ma enerveze asa aiurea....o sa vezi asta ;)...si aici inchid discutia cu tine pentru ca am alte lucruri mai importante de facut decat sa pierd timpul pe aici...bafta in continuare

post moderat
          tu cu mina ta ai scris! urmatorul post este la o distanta de 3 minute
          Last edited by crististreulea; 9 May 2008, 16:37.

Comment

@unEL stai calm cand vede ca numai face fata ...gaseste el ceva in regulament ....ma astept la un ban ceva sau eu mai stiu ce ii mai debiteaza lui mintea ....daca atata stie omul atata face...da ban pe forumuri si cand vede ca lumea are dreptate pac pac sterge forumuri ....acesti oameni eu ii consider femei si nu are rost sa stau de vorba cu ei ...simtu raspunderii pentru ei tinde la 0....asta e tara in care traim....bafta in continuare

Comment

Cate un warn pentru toti inclusiv eu pentru ca este sectiune dedicata sporturilor. Deci pentru cearta pe motiv de sport (fotbal, sumo, curling, etc) nu pentru orice cearta.
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

@Rocri stai calm...se intampla des si se se va intampla si in continuare....asta este din cauza meseriasilor care monteaza....daca stii pe cineva care se pricepe cheamal...ca pe aia ii cam chemi degeaba...saracii nici nu stiu cu ce se mananca anumite chestii

Comment

Tot ce a dat sony a dat in acoperire cu regulamentul asa ca hai sa nu mai fim ... neseriosi si pusi pe harta ... cat despre tine dany ... te mananca ... daca tot ameninti... vorba cuiva ... te asteptam pe la noi

Fii mai decent in exprimare si nu-i mai da apa la moara
                  Last edited by SoNyKeL; 9 May 2008, 15:07.
                  sigpicMy ride

Comment

Dannyel deja vad ca delirezi... stai calm ca daca era dupa mine si eram asa cum zici tu pana acum iti dadeam cate un warn de 3puncte la fiecare post de aici...
                    ca sa nu zic ca as putea sa ma cobor si mai jos si sa-ti povestesc cum e aici la mine ca vad ca tot ma provoci la ``violente fizice``...

rocri eu nu sunt offtopic pentru ca o pot pune de un sumo dar nu am adversar... poate mareom

sigpic

Comment

Si eu si eu )
                      sigpicMy ride

Comment

Salutare
                        pentru cei care se cred offtopic: nu aveti cum sa fiti off-topic (in limita decentei, desigur)!
                        cat despre crististreulea - cred ca isi da doctoratul in psihologie! felicitari oricum pentru aceasta "supapa"!
                        respect

Comment

Apropo ptr dannyel uite de exemplu pe lucian l-am injurat de mama , de ce??? Ptr ca am citit ceva in fuga si am mancat o litera mi-am cerut scuze le-a acceptat si ma iertat

deci vezi nu toate au rezolvarea in ura...

sigpic

Comment

SoNyKeL: s-o crezi tu ca te-am iertat!!!

respect
                            lucian

Comment

Nu m-ai iertat? ah si tocmai ce ma duceam la posta sa pun o naveta de bere cu prioripostu , dar acum daca nu mai vrei asta e o beau singur

sigpic

Comment

Sony, ai sa mooooorri!

de la atata alcool!!!! mai ales beut singur!
                                na... o sa ma consolez cu o balerca de rachiu de fructe!
                                respect

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google