Sunteti dilimache...in fruntea cu streulea, care va da topic de scandal in speranta ca n-o sa va certati prin alte parti...
Certuri, Offtopic Si Conversatii Decente!
Collapse
X
-
@DeLuXe da ce e acolo in constanta mafia siciliana sau ce???Daca era asa cum ziceti voi nu va mai dadeati cu loganu aveati si voi un 7ar sau ceva calumea....asa ca sa fim seriosi....nu cred ca are rost sa continui aceasta discutie pentru ca nu se merita ....oricum nu are rost sa purtam o discutie aiurea....apropo puteti sa imi mai dati cate puncte negative la reputatie....o sa vorbim in luna august sau poate chiar mai devreme cine stie ;)Last edited by SoNyKeL; 9 May 2008, 14:52.
Comment
-
@DeLuXe pe mine nu ma intereseaza o masina ....banii se fac fiarele se indreapta....ce o sa patesc asta este nu ma intereseaza...atata timp cat o sa fac si eu la fel ;)....vom vedea cui ii va parea rau din toate chestiile astea
Va rog cei care dati reporturi negative ...dativa si numele....sau nu aveti simtu raspunderii?
Comment
-
@SoNyKeL nu am amenitat pe nimeni ...voi ati zis ceva de feliatie sau eu mai stiu ce....cat despre reputatie eu nu ma plang ca nu ma intereseaza de ea....dar as fi curios cine o da ...asa ca fat divers...din partea mea poate sa imi dea reputatie negativa la fiecare post scris ca nu ma intereseaza
Comment
Comment