Lu' streulea ca nu e de acord cu jucareau.
Certuri, Offtopic Si Conversatii Decente!
Collapse
X
-
Da ce ma iarasi la oprit?)LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICAEnter the Matrix
Comment
-
Daca sunt asa certuri intre loganisti, dar intre aia care au cele mai 4x4 quattro tdi masini ))) si la sfarsit dupa x-beri... Sa ne iubim ca fratii, si sa ne mancam ca**ti si sa nu ne ffffraiereasca altii ))
sper sa nu primesc pedeapsa cu biciu'
Comment
-
Eu sunt singurul din romania care nu are probleme cu gumele Kormoran ,sunt foarte multumit de ele,am si un thread pe tema asta,nu imi ajunge cat ati dat in mine acolo, faceti-o si aici ca probabil sunt singurul care ar primi cadou inca un set de Kormoran.Nici unnul dintre voi nu stie sa conduca,gumele Kormoran sunt numai ptr profesionisti.Voi restu...Incepatorii aveti michelin,dunlop,pirelli samd
Acum inchid calculatorul,ma bag sub plapuma si...Astept sa cada pietrele aruncate de voi.
Comment
-
Kelemen auzi esti kamikaze? Practici sado masochismul?
raspunde-mi si mie la niste intrebari
1.De cati ani ai permisul?
2.Cati km ai in total adica de cand ai permisul pana acum?
3.De cand ai loganul?
4.Cati km ai cu loganul?
Ps. vezi tu ce faci acolo singurel sub plapuma
sigpic
Comment
-
Da ai dreptate restul gumelor sunt de toata jena
iti recomand sa folosesti pina la adinci batrineti kormoran
stiiti cum era un proverba sau ce o fi : un prost arunca o piatra in fintina si o suta de destepti se chinuie sa o scoatatoora,llumar fata spate,zender,borla,calc reno sport,1.6 93cp,vw mk1,1.8,sparco sprint,roll bar omp,centuri 6 puncte sandtler,bf goodrich,bbs,borla
Comment
Comment