Pana la urma eu cred ca porti casca deoarece ai cauciucuri Kormoran!
Certuri, Offtopic Si Conversatii Decente!
Collapse
X
-
Originally posted by kelemen View PostEu vreau noi si de marca :toyo de ex si sa imi gasiti 185/65 r 152004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
2007 Opel Astra H 1.7CDTI
Comment
-
Care se baga sa le modifice in photo shop)
LE: TOYO dimensiunile 225/45/17Attached Files2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
Comment
-
In primul rind sa dat drumul din nou la chat, sa fiti cuminti pe el!
Originally posted by kelemen View PostEu sunt singurul din romania care nu are probleme cu gumele Kormoran ,sunt foarte multumit de ele,am si un thread pe tema asta...Gumele Kormoran sunt numai ptr profesionisti.
Originally posted by SoNyKeL View Postapropo mie imi place sa dau cu sapun lichid pe gresia din baie cand vreau sa ies din cada.
Originally posted by kelemen View PostEu vreau noi si de marca :toyo de ex si sa imi gasiti 185/65 r 15
185/65 R 15 H
Caracteristici:
Viteza ridicata atinsa de actualele masini de capacitate medie si mare reclama folosirea unei anvelope cu profil ferm. Disponibila atat pentru factorul de viteza H (pana la 210 km/ora) cat si V (240 km/ora), Roadpro R610 are un profil directionalal al benzii de rulare, care ii asigura un inalt nivel de performanta pe vreme umeda si un nivel redus de zgomot. La fel ca toate celelalte anvelope Toyo, R610 prezinta o stabilitate si o rezistenta la uzura deosebite, fiind apreciata pentru gradul ridicat de confort. Pret: 167 RON
scumpe, intradevar...
sursa
Pret 132 RON Latime185 Inaltime65 Diametru15
sursaLast edited by crististreulea; 13 June 2008, 19:23.Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Pentru Kelemen.
LE: KORMORAN by TOYO, poza ii modificata in PAINT.Attached Files2004 Dacia Logan 1.4MPi
2006 Dacia Logan 1.5dCi
Comment
-
Poti pune lanturi pe Kormoran dar presupun ca nu esti sado doar ca mi-am adus aminte de un prieten care s-a filmat facand sex in timp ce avea o casca de motociclist neagra !Iti dai seama ce priveliste?Nu glumesc, e chestie adevarata!In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
Comment