Nu am primit ultimul colet, stie cineva ce se intampla?
Colectie Machete DeAGOSTINI - Poze, Date Tehnice Machete, Discutii, Etc.
Collapse
X
-
Originally posted by guestx View PostDeA si-a luat jucariile si a plecat din Romania.
Nu mai apare nimic de la ei.
Te ajut cu ultimele doua numere
78. Renault 16
79. VOLVO120 AMAZONAttached Files
Comment
-
Deci pana la urma DeAgostini , si-a batut joc de noi , dar si mai mare bataie de joc e fata de cei care si-au facut abonamente la ei . Nu stiu daca in alta tara si-ar fi permis sa faca un astfel de lucru , dar de , noi suntem romani si chiar si in ochii grecilor , suntem un popor bun numai de prostit si de dat tepe .... asta e
Comment
-
Numarul 78 al colectiei Masini de Legenda aparut in data de 10 septembrie 2014 si oferit de Deagostini aduce o macheta Renault 16.
Numarul 79 al colectiei Masini de Legenda aparut in data de 24 septembrie 2014 si oferit de Deagostini aduce o macheta Volvo Amazon.
Acesta pare a fi ultimul numar...sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
colectia se opreste la nr 84. Am reusit sa le gasesc pe toate dupa multe cautari deoarece din luna august nu le-am mai primit prin posta( nu intru in amanunte cu ce promisiuni am primit la telefon de la firma, au fost total neseriosi!) Pentru cei interesati de colectie le recomand ghioscul de la liceul Bolintineanu(este un baiat care le procura foarte repede, inclusiv vitrina) si cel de la piata Rahova pe colt stanga la Economat.
Comment
Comment