cred ca o mai au pe stoc. incearca sa iei legatura la editura
Colectie Machete DeAGOSTINI - Poze, Date Tehnice Machete, Discutii, Etc.
Collapse
X
-
Originally posted by sebi8ta View PostIata un topic care lam pus la favorite ..am abonament si ma lupt sa am toata colectia..sper ca voi reusii....dorinta si bunavointa este....sa va ridicati luna de luna abonamentele de la posta ..ca altfel se intrerupe....si nu mai trimit ...vad ca sunteti interesati si sunt comentarii bune pe acest topic ..multumim si lui fanatik ptr. poze si detalii..la fiecare aparatie..deci bafta tuturor..si daca aveti careva dubluri si vreti sa le dati...sa facem un troc..aici..ca sa ne ajutam intre noi ptr. celebra colectie...
Cine are dubluri sunt bineveniti sa spuna aici pe topic.
Niki B, din pacate Dacia 1300 a fost cea mai vanduta... chiar din prima zi a fost epuizata la majoritatea chioscurilor... Multi o cauta in continuare, iar pe okazii am vazut cativa care vand aceasta macheta cu 50 - 80 lei.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
Originally posted by sebi8ta View Postde la dacia o sa mai fie solenta sau super nova ceva de genul...mai mult ca sigur super nova...
Dar poate aparea Nova care a fost lansata in 1995, nova cu luneta bombata.sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI
Comment
-
eu traiesc cu impresia ca vor fi mai mult de 60 de modele. cand am luat biblioraftul pentru reviste mi s-a dat un set de autocolant numerotat de la 1 la 6. deci vor fi 6 bibliorafturi a cate 20 de spatii pentru revista in ele. asta ar insemna 120 de modele !!! adicaaaa .... 3.000. ron in finalZilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii
Comment
Comment